navigasyon cihazında video en iyi görüntü kalitesi hangi formatta izlenir

impartant1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
i.hizliresim.com
navigasyon cihazında video en iyi görüntü kalitesi hangi formatta izlenir bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgisini bekliyorum arkadaşlar. Hafıza kartına yükleyip o şekilde dinlemek istiyorum

Ynt: navigasyon cihazında video en iyi görüntü kalitesi hangi formatta izlenir

Cihazın desteklediği formatlara göre değişir bu ama en ideali.Cihazın ekranının çözünürlüğünü bilmektir.Örneğin 640*480 ekran için 800*600 görüntüde film indirirseniz olucak olan ya taşma yapar yada alet onu kendi ekranına uydurmak için kaliteden taviz verir.Ekranın çözünürlüğünü öğrenip ona göre indirirseniz sorun olmaz.Genelde 640*480 oluyorlar

Ben televizyon izleyemiyorum bunun bi ayarimi var yoksa cekmiyomu necvox mu nwdir markasi ondan iste

Televizyon olayı eğer hiç açılmıyorsa cihazda sorun vardır.Ama açılıp görüntü yoksa anteni bozulmuş olabilir.2 türlüde servisine götürün kolayca yapılır.Garantisi varsa sıkıntı olmaz

[quote author=albertxx link=topic=10229.msg230682#msg230682 date=1388778595]
Televizyon olayı eğer hiç açılmıyorsa cihazda sorun vardır.Ama açılıp görüntü yoksa anteni bozulmuş olabilir.2 türlüde servisine götürün kolayca yapılır.Garantisi varsa sıkıntı olmaz
[/quote
Açilip karincali ekran var arada bi cok cızırtılı oluyo bazen buyuk ihtimal antende sorun ama ben arabayi alali 2 ay oldu vede bizim buralarda swrvisi yoktur garantiside bitmistir kendim degistirebilirmiyim acaba anteni tv yi acinca antwnde kucuk kirmiizi led ysniyo yani enerji  gidiyo antene  degistirsem nasil olur acaba

Geri