Navigasyon işini hallettim şimdi sıra VANTUZ'da. Bu olur mu sizce?

her şey iyi güzelde konu vantuza yönelmiş...yolda giderken yola mı bakacaksınız yoksa 2,46 inçlik monitörde yolunuzu görmeye mi çalışacaksınız. ??

her şey iyi güzelde konu vantuza yönelmiş...yolda giderken yola mı bakacaksınız yoksa 2,46 inçlik monitörde yolunuzu görmeye mi çalışacaksınız. ??
konu zaten vantuzdu, ben mi yanlış anladım yoksa?
o vantuz ekranı görmek için değil, telefonun sağlıklı gps sinyali alabilmesi için cama monte etmekte kullanılacak, yolu da görmeyecek sadece sesli yönlendirmelere kulak verecek, herkesin yaptığı gibi yani...

Yok sesli uyarı olduğu için ekrana bakmaya gerek yok. En güzeli bu hız sınırı uyarısı her yola bölgeye göre hız sınırı yüklü makine de ve hız sınırını geçip geçmediğini söylüyor. Bu yönden güzel.

konu zaten vantuzdu, ben mi yanlış anladım yoksa?
o vantuz ekranı görmek için değil, telefonun sağlıklı gps sinyali alabilmesi için cama monte etmekte kullanılacak, yolu da görmeyecek sadece sesli yönlendirmelere kulak verecek, herkesin yaptığı gibi yani...

Cama değil de arabanın bu havalandırma deliklerine takılanı var onlardan olmaz mı acaba? Sonuçta pda.. Çok da buyuk degil makine...

valla gps sinyalini düzgün alabilecekse şayet neden olmasın,
ama ben tercih etmem, kışın sıcak yazın soğuk hava gelicek sürekli cihazın sırtına,
yazın soğuk cihazı alıp dışarı çıkınca terleme yapar illaki o da cihazın ömrünü yer...

valla gps sinyalini düzgün alabilecekse şayet neden olmasın,
ama ben tercih etmem, kışın sıcak yazın soğuk hava gelicek sürekli cihazın sırtına,
yazın soğuk cihazı alıp dışarı çıkınca terleme yapar illaki o da cihazın ömrünü yer...

Cama koyuncada yazın güneş ışığı zarar verir cihaza. :)

Aşağıdaki gibilerden alma yazın sıcakta atıyor

Iphone-PDA-GPS-Arac-Ici-Telefon-Tutucu-Kiti__26644977_0.jpg

Geri