Navimate Navigasyon İnceleme (Video-Foto)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wings35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Navimate Navigasyon İnceleme (Video-Foto)

Sn. Wings sağlıkla kullanın çok güzel olmuş . Arkalar için hoparlör taktın mı. navimate taktırınca arka hoparlör ayarı(fader) yapılabiliyor mu merak ettim

astraxion link' Alıntı:
Sn. Wings sağlıkla kullanın çok güzel olmuş . Arkalar için hoparlör taktın mı. navimate taktırınca arka hoparlör ayarı(fader) yapılabiliyor mu merak ettim

teşekkür ederim;
bu işlem yapılırken anfi, önlere comp, arkalara coax. hoparlör takıldı. malesef fader ayarı yapılamıyor. fader eskisi gibi yani.

wings35 link' Alıntı:
teşekkür ederim;
bu işlem yapılırken anfi, önlere comp, arkalara coax. hoparlör takıldı. malesef fader ayarı yapılamıyor. fader eskisi gibi yani.
Paylasiminiz bana da ışık tuttu. Gonlunuzce kullanin. Bahsettiginiz islemlerde toplam maliyete dahil mi acaba?

alpdeger link' Alıntı:
Paylasiminiz bana da ışık tuttu. Gonlunuzce kullanin. Bahsettiginiz islemlerde toplam maliyete dahil mi acaba?

hayır. sadece ses sistemi 800tl tuttu. navi 1500tl...

Hayırlı olsun güle güle kullanın videoyu tamamen izledim çok beğendim. 1500 tl bulursam düşüneceğim .. :)

pxinrorh link' Alıntı:
Hayırlı olsun güle güle kullanın videoyu tamamen izledim çok beğendim. 1500 tl bulursam düşüneceğim .. :)
odak opel tarık bey... hemen arayın 1500 tl işçilk dahil taktırsın... selamımı söyleyin.

Navimate olarak tanıtılmış ama bu Cyclone denen alet ile birebir aynı gördüğüm kadarıyla...

revisor link' Alıntı:
Navimate olarak tanıtılmış ama bu Cyclone denen alet ile birebir aynı gördüğüm kadarıyla...

evet aslında.. fakat daha optimize edilmiş hali. benim araç edition olduğundan tek satırlık d2280 de sorun çıktığından cyclone menüsü atıldı. bugün yarın umay elektr. bana yeni uyumlu d2280 dosyasını gönderecek.

Aynı işlemi ben de yaptırmak istiyorum. Amfi ve hoparlör montajını da serviste mi yaptırdınız acaba? Hangi marka amfi ve hoparlör kullandınız?

Çanakkale'de aynı cihazı taktırdım. Gayet kullanışlı bir cihaz ama senin de belirttiğin gibi üzerindeki navigasyon pek başarılı değil. Ben de bulabilirsem igo Navigasyon kurmayı düşünüyorum. navigasyon taktırmak isteyenlere de fonksiyonel olarak çok başarılı olduğundan şiddetle tavsiye ediyorum.

Geri