Nazar değdi!!!

vonlanthen17

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Nazar mıdır , kader midir her neyse artık ... daha iki haftalık aracım kapının önünde park halindeyken belediye temizlik aracı manevra yaparken arka tampona vurmuş arka tampon sol taraftan açılmış dışarı dogru çıkmış tutanak falan tuttuk yarın trafik şubeden raporu alıp servise yaptırmaya götürücem de merak ettiğim bişey var tampon değişilecek büyük ihitmalle daha önce tamponunu değiştirmek zorunda kalan arkadaş var mı ? Görüntü olsun ne bileyim bir tuhaflık oluyor mu ? Moralim çok bozuldu aracı satmayı bile düşünüyorum açıkçası ... görüşlerinize ihtiyacım var

Ynt: Nazar değdi!!!

gecmis olsun.. takmayin.
cana gelcegine mala gelsin..
bende aracimi aldigimin daha ilk haftasinin icindeyken, bi tas vurmasi nedeniyle, sofor kapisini gocurmustum. moral bozuklugunuzu suanki en iyi ben bilirim.. ama suna emin olun yapildiginda arac, yenisi gibi oluyor, hic merak etmeyin.. yapildiktan belli bi sure sonra unutuyorsunuz bile, vurulup edildigini...

raporu tutan polis memuru suratımı ruh halimi görünce o da aynı şekilde dedi takma bu kadar kafana servisinde yenisi gibi yaparlar falan ama ne bileyim şimdi tampon değişeceği için biraz huzursuz ediyor... teşekkür ederim

Geçmiş olsun.

Sene 2000,

Aracımı İstanbul dan teslim alıp Akçay a geldim ve Akçay da tur atarken 4-5 yaşlarında bir çocuk elinde patates büyüklüğündeki taşı önce gösterdi sonra ön çamurluğa patlattı!! Çamurlukta epey bir göçük oluşmuştu.

Arabadan inip olayı deniz kenarında piknik yaparak izleyen çocuğun ailesine "çocuğun da bu çocuğu yetiştirenin de xxxxxx" şeklinde sağlam küfür etmiştim!

Mal her zaman canın yongası ama gene de çok takmayın, zaten zamanla alışırsınız ne kadar üzücü de olsa.

beni asıl üzen mesele trafik polisinden önce normal polisi arayarak görgü tanıklarının sayesinde adamı bulduk adam belediyede çalışıyo çarpıp gidiyo ondan sonra olayı anlattı adam... her iki tarafının da caddeye cıktıgı bir sokakta ( yaklaşık 3-4 eninde bir sokak bu) peugeot j9 minibüsle manevra yapıp dönmeye çalışmış hangi kafayı yaşıyomuş anlamadım düz gitse de caddeye çıkacak manevra alıp gitmeyi düşünmüş... beni çıldırtan mevzu adamdaki gerizekalılık bence ehliyet verirken IQ seviyelerini de tespit etmek lazım yoksa böyle embesiller daha çok moral bozar :(

Çok geçmiş olsun.Satmayı falan düşünmeyin.

Geçmiş olsun kardeşim..Malesef oluyor böyle durumlar. Takma kafana..

Geçmiş olsun ben arabayı antalyadan almıştım eve getirirken mıcırlı yolda maalesef baya taş gelmişti dert etmeyin tampon hem herkes vuruyor tamponu başka yerde birşey yoksa önemsiz :)

Geri