Nazar değdi!!!

Ynt: Nazar değdi!!!

Geçmiş olsun. Bu gibi şeyler hepimizin başına gelebilir. Benim de aracımda öndeki araçtan taş gelmesi sonucunda hafif bi göçük olmuştu.  İnsan üzülüyor ama Allah daha beterınden korusun. Seviste hallederler. Siz yine de yaptırmadan fotografını çekin. İleride neden degıstıgı konusunda bilgilendırırsınız satarsanız.

Tampon zaten vurulsun diye yapılmış bir parça üzülmeye değmez, eskisi gibi olacaktır

geçmiş olsun araç yeni oldugu için renkte bir fark olmayacaktır.3-4 yıllık araçta parça değişti mi renk farkı oluyor çünkü boya eskiyor ama sizin araç zaten yeni fazla güneşe masur kalmamış sıkıntı olmaz

büyük geçmiş olsun,Allah beterinden korusu.

çok geçmiş olsun, bence arabayı satmayıda düşünme pire için yorgan yakılmaz,daha 2 haftalık araba sıfır tamponu boyayıp takacaklar orjinalinden ayırt dahi edilmez.

üzülmeyın oluyor malesef memlekette boyle olaylar . bende bır ornek vereyım , aracım daha 1 aylık ıken duran trafıkte önumdekı subaru bırden gerı vıtese alıp gerı gerı benım ön tampona vurmustu . ben vuracagını anlayıp korna bastım ama elemanda soba bacası gıbı egzoz olduugndan duymadı vurdu . semtın adamıymıs fılan bısey demedım ama can sıktı . baca gbı egzozu ön tamponumu çatlatmıştı komple boyatmıstık servıste .

2009 yılında çalıştığım belediyenin çöp aracı o dönem kullandığım captiva'nın sol arka çamurluk taraftan resmen üzerine çıktı arka tampon, sol çamurluk ve arka kapıya kadar girmişti arkadaşımın cafesinin hemen yanına park etmiştim içeride oturuyorduk yan dükkandaki çalışan abi çöp kamyonu geldi aracı al dedi kalktım 10 adım attım aracı görmemle kamilin aracın üzerine çıkması bir oldu hemde son anda yetişmiştim adam resmen bile bile araca haşat etmişti gözümün önünde sonra belediyede çalıştığımı öğrenince şok'a girdi bende şoktan bir güzel çıkarmıştım aralıksız dinlenmeden 10 dakika patakladım sağlam tarafından, kazadır olur tabi bizde yapmışızdır ama abartısız bile bile gözümün önünde aracı perişan etmişti hala arada aklıma gelir ve ateşim yükselir.

maalesef oluyor böyle yapacak bişey yok ama insan gördükçe bi tuhaf oluyor

Ekli dosyalar

• 542242_405102869611727_1725009392_n.webp
    542242_405102869611727_1725009392_n.webp
    91.8 KB · Görüntüleme: 6

Çok geçmiş olsun,
Büyük araçlar, büyük risk.
3 ay önce bana da har fiyat TIR çarptı sol tarafa, sebebi ise komik abi dalıp uyumuşum düz yolda
dedi.
Maalesef oluyor işte, satmayı düşünmeyin eskisi gibi yaparlar serviste.

Büyük geçmiş olsun,
Allah büyük kazalardan saklasın.İnşallah gönlünce servisde hallederler,dikkatsiz embesil dolu memleket ..
Selamlar

Geri