Ne diyeceksiniz bakalım ???

valla bende 20 vectra var sıralı değil tüp düz sistem ama 120 110 sehir içi, 14/ 150 gibi şehir içi yakıyor. tavsiye ederim. benzinde pek çalıştırmıyorum araba yola sığmıyor o zaman :) ve 2. vitesti tüple 120 gördük bence iyyi

iyi tabi daha nasıl olsun maşallah sen birde sıralı atsaydın o zaman görürdün kazasız belasız maşallah

bugun sıralı lpg de 160 vurdum araba bayagı kasıldı ama sonra benzine aldım yine 160 vurdum sanki benzinde araba daha rahat gibi geldi bana kasmadı yani fazla

ya abi nasıl 2. viteste 120 vuruyosunuz ben denedim araba 4000 devire çıktı kıyamadım daha basmaya nasıl bagarıyo sıkışıyo ama kıyamıyorum valla hayvana

ya abi nasıl 2. viteste 120 vuruyosunuz ben denedim araba 4000 devire çıktı kıyamadım daha basmaya nasıl bagarıyo sıkışıyo ama kıyamıyorum valla hayvana
yazık hayvana demı

hayvan burda motor oluyo...sivasta benim bi fazlı ustam vardı motorsiklet tamicisi çok severim kendisini...onun bi lafı vardı : ne bagartırıyon la hayvanı camış gibi derdi kulakları çınlasın çok severim kendisini benimde bi motorum vardı çok ugraştı zamanında.

1.viteste hic sıkıstırmadım sıkıstırmamda ama 2.vıteste corsa gsi ile kapısırken sıkıstırdım 120gordu elkt kestı 3 ledım gerısını bılıyosunuz ztn :D

Geri