ne insanlar var ya!....

ya bizimkininde her tarafı çizk o çizdikleri şey (anahtar çatal vs) münasip biyerlerine girsin

gokalp' Alıntı:
ya bizimkininde her tarafı çizk o çizdikleri şey (anahtar çatal vs) münasip biyerlerine girsin
tamamen katılıyorumkardeşim ah birinibiyakalasam ben o anahtarla ne yapacagımı biliyorum!!!

geçmiş olsun abi.vallahi ben öyle bişeyi görünce donar kalırım sinirimden.yapacak bişeyde olmayıncada insan daha fazla sinirleniyor.bazen düşünüyorum arabaya 100 bin ytl versem nası olur acaba.yanında yatarım :D takmamaya çalış abi.

teşekkür ederim arkadaşlar, çiziği görmemeye çalışıyorum arabaya her binişimde ama yine insanın gözü takılıyor işte, Allah cezasını versin bu hayvanatların...

benim sol taraf olduğu gibi çizik dolu haliyle her binişimde görüyorum
ne yapacaksınız mal dolu ortalık

sen 5. gün ile yırtmışsın benim 2. günün gecesi zaten siyah olan arabamın (corsa d) kaputunu çizdiler. şimdi kaza yaptığım için kaput değişti çiziktende kurtuldum ama 2.günün gecesi olur mu yaaa. insan değil bunlar

çizilen araba sahiplerine geçmiş olsun diyorum, allah daha büyüğünden korusun hepinizi.

Geçmiş Olsun Ya.bunu Yaan Hayvan Olamaz.zira Bir Ok Hayvan Türü Birçoook Insandan Daha Akilli Yanii.bide Anlamadiğim şu 10 Cm.için Kaportacilar Neden Komple Kapi BOYAR Ya.yok Renk Tutmaz Laflarini Geçsinler.tutmayan Renk 10Cm.LİK ÇİZİĞE Mi Bakiyor Da Kapi Boyaninca Renk Tutuyor.uğraşmak Istemiyorlar Bence.öyle Ya Kapi Boyarsa 100-150 Alacak.sadece çzik Boyasa 20-30 YEterde Artar Bile.işlerine Gelmi,yor

Son düzenleme:
Geri