Video ;
Opel için şuan sadece İnsignia araçlarda kullanılabiliyor. İlerleyen zamanlar da diğer araçlara da gelebilir.
Aracınızda ki fabrikasyon ekran kullanışsız mı ? Video mu oynatamıyorsunuz ? Usb Girişi mi Yok ? Tam aradığınız cihaz burada. Fabrikasyon ekranınıza soket sokete , kesip biçmeden takılan İnterface cihazı sayesinde tek bir tuşla cihazınız Android işletim sistemine kavuşacak. Full Hd videolar izleyebileceksiniz. Yandex , İBB gibi uygulamalar ile trafiği takip edebileceksiniz. Orijinal sisteminiz de kamera var ise cihaza dahil edilir , kameranız yok ise haricen Necvox geri vites kamerası takılabilir. Dahili Mirrorlink üzerinden Android ve İOS işletim sistemli mobil cihazlarınızın ekranını cihaz üzerine yansıtabilirsiniz.
Cihaz Özellikleri ;
Android Kit Kat İşletim Sistemi
Geri Görüş Kamera Desteği
1080P Video Desteği
Dahili 3D Navigasyon
Dahili Wi-Fi ile Kablosuz Bağlantı
USB Bağlantısı ile Video Müzik Oynatabilme
İphone ve Android Telefonlar için Mirrorlink
Harici 4G Dongle Desteği (Opsiyonel)
800x400 / 1023x600 Dokunmatik Ekran Uyumluluğu
Canbus Desteği ve Direksiyon Kumanda Uyumluluğu
Orijinal Araç Hoparlörleri ile Uyumluluk
Orijinal Radyo İle Entegre Çalışabilme Özelliği
Opel için şuan sadece İnsignia araçlarda kullanılabiliyor. İlerleyen zamanlar da diğer araçlara da gelebilir.
Aracınızda ki fabrikasyon ekran kullanışsız mı ? Video mu oynatamıyorsunuz ? Usb Girişi mi Yok ? Tam aradığınız cihaz burada. Fabrikasyon ekranınıza soket sokete , kesip biçmeden takılan İnterface cihazı sayesinde tek bir tuşla cihazınız Android işletim sistemine kavuşacak. Full Hd videolar izleyebileceksiniz. Yandex , İBB gibi uygulamalar ile trafiği takip edebileceksiniz. Orijinal sisteminiz de kamera var ise cihaza dahil edilir , kameranız yok ise haricen Necvox geri vites kamerası takılabilir. Dahili Mirrorlink üzerinden Android ve İOS işletim sistemli mobil cihazlarınızın ekranını cihaz üzerine yansıtabilirsiniz.
Cihaz Özellikleri ;
Android Kit Kat İşletim Sistemi
Geri Görüş Kamera Desteği
1080P Video Desteği
Dahili 3D Navigasyon
Dahili Wi-Fi ile Kablosuz Bağlantı
USB Bağlantısı ile Video Müzik Oynatabilme
İphone ve Android Telefonlar için Mirrorlink
Harici 4G Dongle Desteği (Opsiyonel)
800x400 / 1023x600 Dokunmatik Ekran Uyumluluğu
Canbus Desteği ve Direksiyon Kumanda Uyumluluğu
Orijinal Araç Hoparlörleri ile Uyumluluk