Necvox bluetooth kesilmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berkin

VIP Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,

Aracımda necvox black edition bulunuyor. Telefonla görüşürken bluetooth bağlantısında hiç sorun olmuyor ama spotify yada telefon belleğinden müzik dinlerken devamlı kesilmeler oluyor. Bu sorunu yaşayan ve çözüme yardımcı olacak var mı?

Merhabalar,

Aracımda necvox black edition bulunuyor. Telefonla görüşürken bluetooth bağlantısında hiç sorun olmuyor ama spotify yada telefon belleğinden müzik dinlerken devamlı kesilmeler oluyor. Bu sorunu yaşayan ve çözüme yardımcı olacak var mı?

Çok şanslısınız ki, Forum sitemiz Necvox ile düzenli olarak irtibat halinde. Kendileri direkt sitemiz üzerinden destek vermektedirler. @necvoxsocial hocamızı konuya davet ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Berkin
@necvoxsocial bu aralar meşgul gibi. Birkaç deneme yaptım. Bu kesilmeler müzik boyutundan kaynaklanıyor gibi. Normal mp3 lerde hiç sıkıntı olmuyor ama audio uzantılı kaliteli parçalarda oluyor. Sanırım necvox un bluetooth eski nesil kalmış.

Merhabalar mail sisteminden kaynaklanan bir sorun yüzünden konu açıldığında veya bahsedildiğinde mail düşmemiş. Geç dönüş için kusura bakmayın.

Öncelikle cihazınızın model kodunu öğrenmem lazım. Bluetooth üzerinden direk ses gönderdiğiniz için uzantıyla pek bir alakası olmuycağını sanıyorum. Sorun bluetooth bordundan kaynaklanıyor olabilir. Eğer sorununuz devam ediyorsa Necvox genel merkez numaralarından veya burdan bana ulaşabilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

Teşekkürler..

Geri