halbuki tanıtım videolarında necvox android multimedya ile iphone bağlantısı yapıyorlar, @necvox bilgilendirirse daha iyi olacak sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba,
2011 Astra J aracıma yetkili serviste Necvox Black Edition ürününü Haziran ayında taktırdım. Ancak cihazın saati sürekli ileri saati gösteriyor. (Örn: mevcut saat 13:20, cihaz 13:40 gösteriyor.) Ayarlardan otomatik ayarı da kapatıp yeniden saati ayarlamama rağmen bir süre sonra bozuluyor. Neden kaynaklanabilir? Servisi aradığımda necvox ile görüşmemi söyledi.
Teşekkürler
Merhabalar, astra j aracıma multimedya olarak yetkili servis necvox önerdi, merak ettiğim ise dvn-a 1033 modelinde iphone için mirrorlink bulunuyor mu acaba?
Ana menüden ayarlara geldiğinizde orada model numara bilgisi olan yer var. O numarayı foruma yazarsanız @necvoxsocial yardımcı olacaktır diye tahmin ediyorum. Bende kutusundan köpüklerine kadar duruyorMerhaba;
Yeni aldığım aracımda Necvox marka multimedia sistemi var, bu sistemin modelini nasıl anlayabilirim? bana oldukça karışık geldi ve araçta kullanım klavuzu da yok. 2013 model araç.
Teşekkürler,Ana menüden ayarlara geldiğinizde orada model numara bilgisi olan yer var. O numarayı foruma yazarsanız @necvoxsocial yardımcı olacaktır diye tahmin ediyorum. Bende kutusundan köpüklerine kadar duruyor
Merhaba;
Yeni aldığım aracımda Necvox marka multimedia sistemi var, bu sistemin modelini nasıl anlayabilirim? bana oldukça karışık geldi ve araçta kullanım klavuzu da yok. 2013 model araç.
Teşekkürler,
Ayarlar-->info kısmında aynen şu yazıyor. D200M/MAIN8972/100504E26
Sadece radyosunu çalıştırabiliyorum aracın, navigasyon a tıklayınca Software bulunamadı diyor?
Merhaba ilginiz için teşekkür ederim. Resmini çektim ama foruma nasıl resim yüklendiğini bilemiyorum. eklemeye çalışıcam.Varsa anamenü resmi atabilirmisiniz ?