- Konuyu Başlatan
Cvp: Necvox Destek
Merhabalar ;
cihazın donanımsal bi sorunu var gibi gözüküyor.teknik servisimizle bağlantıya geçebilirsiniz.
0850 222 3773
Merhabalar ;
İlk olarak kartı bilgisayarınıza takıp kartın içini görüp görmediğini kontrol edin. Kart adaptörüde bozuk olabilir denemenizi tavsiye ederim.Eğer bilgisayarınız görüyorsa cihazda sorun olabilir.
0850 222 3773 numaralı hatla iletişime geçebilirsiniz..
kartal46' Alıntı:2011 yılında alj Toyota dan auris marka araba alırken arabama necvox navi. Taktırdım. Şimdi araç küçük bir tümsek veya çukura düştüğünde ekran görüntüsü bozuluyor çizgi çizgi oluyor , birkaç
Dakika sonra ekran grileşiyor ve dokunmatik çalışmıyor. Yardımlarınızı rica ederim.
2011 yılında alj Toyota dan auris marka araba alırken arabama necvox navi. Taktırdım. Şimdi araç küçük bir tümsek veya çukura düştüğünde ekran görüntüsü bozuluyor çizgi çizgi oluyor , birkaç
Dakika sonra ekran grileşiyor ve dokunmatik çalışmıyor. Yardımlarınızı rica ederim.
Merhabalar ;
cihazın donanımsal bi sorunu var gibi gözüküyor.teknik servisimizle bağlantıya geçebilirsiniz.
0850 222 3773
Siyah' Alıntı:Merhabalar necvox p 1033 takılı aracımda aracı alalı 5 ay kadar oldu navigasyonu sorunsuz kullanıyordum sonra ne olduysa navigasoynu açtığımda navigasyon yolu bulunamadı hatası vermeye başladı yardımcı olursanız sevinirm
Merhabalar ;
İlk olarak kartı bilgisayarınıza takıp kartın içini görüp görmediğini kontrol edin. Kart adaptörüde bozuk olabilir denemenizi tavsiye ederim.Eğer bilgisayarınız görüyorsa cihazda sorun olabilir.
0850 222 3773 numaralı hatla iletişime geçebilirsiniz..