Ynt:
Kesinlikle katiliyorum. Kapitalizm oyunlari bunlar cyclone ner derde deva ne yani android olunca saat 24:00 den sonra camasir mi yikayacakalbertxx link' Alıntı:Bence çok yanlış bakış açısı var android diyorsunuz iyi hoşta napıcaksınız androidle Şimdi aldığınız alet navigasyon igo vs gibi bir dünya program var android dışıda kullanılıyor.Film izlemek için ekran kalitesi yeterli müzik dinlemek zaten aynı şekilde yeterli.Radyo yine aynı şekilde yeterli eee başka napılır ki bu cihazlarla Kalkıp oyun oynıcak veya programların alayını indirip whatsapp dı line wechat viber vs vs kullanıcak değilsiniz.
Bence android veya herhangi bir şey navigasyonlara bu kadar para verilmez tek +sı benim için geri görüş kamerası+bluetooth olur onun dışında telefonumdan çok rahat navi kullanıyorum gps aracılığıyla müzik arabama usb takıyorum bir dünya şarkı film izliyemiyorum onuda telefondan rahat hallediliyor yada gider 1 tane ucuz tablet alırım 200 liraya al film mis Sonuçta bu kadar para fazla bana göre işletim sistemi ne olursa olsun ambiyans değişicek diye fazla