Ynt: Necvox Navigasyon Güncelleme (Kendiniz Güncelleyebiliyorsunuz)
şimid kontrol ettim benim 9813hd
şimid kontrol ettim benim 9813hd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ewet kumandada werdiler ama hiç kullanmadım erkan beyle tekrar temasa geçeciğim bu önmzdki hafta içinde geri görüş kamerasnı takıcaklar daha sonrada yazılım güncelleme için görüşceğiz bol bol sorarım erdem bey sizin içinerdem link' Alıntı:kumanda da verdiler mi size? erkan beyle tekrar görüştüğünüzde eski sistemlerin navigasyon güncellemesi için bir tedbir alıp almadıklarını öğrenebilirmisiniz?
ewet kumandada werdiler ama hiç kullanmadım erkan beyle tekrar temasa geçeciğim bu önmzdki hafta içinde geri görüş kamerasnı takıcaklar daha sonrada yazılım güncelleme için görüşceğiz bol bol sorarım erdem bey sizin içinbugraa link' Alıntı:[quote author=erdem link=topic=1300.msg38158#msg38158 date=1309102992]
kumanda da verdiler mi size? erkan beyle tekrar görüştüğünüzde eski sistemlerin navigasyon güncellemesi için bir tedbir alıp almadıklarını öğrenebilirmisiniz?
ewet kumandada werdiler ama hiç kullanmadım erkan beyle tekrar temasa geçeciğim bu önmzdki hafta içinde geri görüş kamerasnı takıcaklar daha sonrada yazılım güncelleme için görüşceğiz bol bol sorarım erdem bey sizin içinakın link' Alıntı:[quote author=bugraa link=topic=1300.msg38163#msg38163 date=1309105598]
[quote author=erdem link=topic=1300.msg38158#msg38158 date=1309102992]
kumanda da verdiler mi size? erkan beyle tekrar görüştüğünüzde eski sistemlerin navigasyon güncellemesi için bir tedbir alıp almadıklarını öğrenebilirmisiniz?