Hocam 3m çift taraflı bant diyorum başkada birşey demiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@necvoxsocial Hocam merhaba, 2015 astra j aracımı yeni aldım üzerinde necvox marka multimedya sistemi var fakat alırken dikkat etmemişim üzerinde micro sd kart yok ve navigasyon kullanılamıyor. Tüm kitapcıkları olmasına rağmen üzerinde herhangi bir model yazısı olmadığından naviextras sitesinden sd kart yada uygulama talep edemiyorum, bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Mail adresim askinnaydogan@gmail.com
2018 Nisan ayında aldığım astra Ka kasa aracım blutut tanımlı halde iken şuanda tanımyor yardımcı olabilirmisiniz 05327964665Bilindiği üzere bir çoğumuz Aracımızın mevcut Ses ve Media sistemini başarılı bulmayıp farklı arayışlara girmekteyiz.
Esse Grubunun biz Opelciler için ürettiği komplike Multimedia ürünleri bulunmaktadır. dört dörtlük olmasalarda hatırı sayılır derecede Ses performansı, farklı araçları barındırma ve görsel açıdan işlevselliği tartışılmaz cihazlardır.
***BU KONU ALTINDA NECVOX İLE İLĞİLİ İZLENİM TESPİT VE SORUNLARINIZI PAYLAŞABİLİRSİNİZ.***
Buradan Necvox & Opel ürünleri Resmi Sitesine Ulaşabilirsiniz.
Ben burada Benim Astram için kullandığım ve çok tavsiye ettiğim NECVOX DVN -P 1033 OPEL ASTRA J PLATİNUM NAVİGASYONLU MULTİMEDYA cihazı ile ilgili video ve özelliklerini içeren bir yazıyı paylaşıyorum.
NECVOX DVN -P 1033 OPEL ASTRA J PLATİNUM NAVİGASYONLU MULTİMEDYA
• 800*480 Çözünürlük, 1080 p HD Video okuyabilme ve 512 MB DDR Ram
• Yeni nesil Rds’li FM/AM radyo, 100 Kanal hafızası ve Parazit önleme teknolojisi
• PARROT Marka Bluetooth araç Kiti - İsim arama ve telefon rehberi fonksiyonu ile birlikte
• Bluetooth üzerinden telefondan müzik dinleyebilme özelliği
• 3G ve Wİ-Fİ ile internete bağlanabilme
• DVR ile görüntü kayıt ve sonradan izleyebilme fonksiyonu (Opsiyonel Necvox Kamera ile)
• VIRTUAL CD CHANGER (Dahili hafızaya 19 adet müzik CD’si kaydedebilme)
• USB, SD Kart ve HDD arasında dosya kopyalayabilme özelliği
• DVD, TV, AUX 1 ve AUX 2 üzerinden video kayıt
• 3 Bölge POP özelliği – PICTURE ON PICTURE
• Geliştirilmiş DUAL ZONE
• Dahili GPS Navigasyon, 3D Destekli ve dahili 4GB hafıza
• TMC Fonksiyonu (Opsiyonel)
• Harici dinamik mikrofon desteği
• USB 2.0 Bağlantısı ve HDD desteği
• SD Kart veya Mikro SD Kart okuyabilme
• Güçlendirilmiş dahili TV TUNER ve 1080 p HD Video okuma
• DVD/DivX/VCD/CD/MP3/MPEG4/CD-R/WMA/JPEG oynatma
• DSP – Digital Sound Processor le yüksek ve kaliteli ses
• 55W x 4 Ses çıkış gücü, 11 Değişik EQ modu
• Sub-woofer çıkısı ve harici amfi desteği
• 1 A/V Girişi (1 Video 2 Ses), 1 A/V Çıkısı (1 Video 2 Ses)
• Geri vites kamera bağlantısı
• Orjinal CANBUS, direksiyon kumandası ve kablo uyumlu
• OBD okuyabilme desteği le araç ayarlarını ekranda görebilme
• DVB-T Ready – Dijital Karasal Yayın Desteği (Opsiyonel)
• Dünya saatleri, 4 farklı oyun seçeneği
• Araca uygun tuş ışığı rengi değiştirebilme özelliği
• Standby modunda saat tarih göstergesi
• SD Kart ile kolay güncellenebilme özelliği
• 2 Farklı ana menü seçeneği
<<<ÜRÜN İNCELEME VİDEOSU>>>
Bu kadar rezil bir sistem hiç bir zaman kullanmadım. Yine bozuldu. Bazen çalışıyor Bazen çalışmıyor. Günü kurtarmak için yapılmış bir sistem. Ne ilgili var ne de servis. Yazıklar olsun. Bir sistem yaparsın çalışır. Ufak tefek şeyler göz ardı edilir ama şarkı çalmaktan aciz bir sistem! Ayıptır artık bu necvox sistemlerine bir el atın birşeyler yapın!