necvox video problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LEGOLAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LEGOLAS

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2012 astra j sport aracımda necvox marka navigasyon takılı,bazı problemler yaşıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim  1- flash belleğime mp4 formatında video indiriyorum takıyorum araca ama görüntü alamıyorum 2- tv aratıyorum 3 kanal buluyor ama 3 üde çekmiyor karıncalı hep 3- aracın sinyal sesi çok yüksek çıkıyor kısmak için bir ayarı yok mu?                                                                                                                 

Cvp: necvox video problemi

evet bu sorunlar can sıkıyor ama bi çözüm bulamadım bende dvd formatında video görüntü alabiliyormuyuz?

640*360 görüntü yap Format Factory programı ile gösterir

LEGOLAS' Alıntı:
Arkadaşlar 2012 astra j sport aracımda necvox marka navigasyon takılı,bazı problemler yaşıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim  1- flash belleğime mp4 formatında video indiriyorum takıyorum araca ama görüntü alamıyorum 2- tv aratıyorum 3 kanal buluyor ama 3 üde çekmiyor karıncalı hep 3- aracın sinyal sesi çok yüksek çıkıyor kısmak için bir ayarı yok mu?                                                                                                                   

3-Ses yükseltme menüsünden ayarları kısıp açabiliyorsunuz.
2-Tv heryerde çekmiyor.bazen 1 kanal bile bulamazsın.Yüksek biryerde önceden ayar yapman gerekir.Benim oturduğum semt dolayısıyla birçok kanal çekiyor.

1-necvox platinium var bende.Youtubeden indirdiğim videoları hiçbirşey yapmadan hd mp4 indiriyorum ve izliyorum,hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.

Geri