26.11.2011 tarihinde aracımı aldım şuan 450 km de bu aracı seçmemdeki nedenler;ben şehir içinde pratik,az yakan,düşük motor(vergi maliyetinden dolayı) yüksek hp,özellikli donanımlı,otomatik vites bir araç aradım.peugeot 206+,207 aynı segmentte değil bu arabalar kendi segmentlerinde güzel arabalar 206 düz vites 1.4 dizel halen şirkette kullanıyorum motorunu alın diğer tarafları çok kötü,308 ise astra donanımında ve aynı motor seçeneklerinde almak isterseniz tahmini 45000 tl civarında dolayısıyla eledim (ayrıca fransız malı kıyaslamıyorum bile).vw jetta benzinlisini sordum bayiye 1,6 40200tl civarından başlıyor fiyatları 1.4 122hp olanına lpg takılmıyor turbo olduğu için,1.6 yı düşündüm standart donanımla, en düşük donanım benzinli,dsg şanzıman için değmez, donanım olarak park sensörü dahi yok 300 tl ye takarız dediler,toyota ve honda bariz fiyat farkı var ayrıca servis ve yedek parça pahalı,ford focus astradan sonra en çok üzerinde durduğum araç motor dizel veya benzinli farketmez dedim ama otomatik vites araçları 4 ileri otomatik,dizel alayım otomatik olsun biraz donanım olsun derseniz 43000 tl bulmanız ve geçmeniz gerekiyor.yeni kampanyayı internetten gördüm reklamlarını izledim opele gittim 1.4 ve 1.6 benzinli inceledim.1.6 benzinliye karar verdim(fiyat açısından 33300tl) ama lpg taktırmak istediğimi belirttim burada takılmazsa garanti dışı kalır dediler fiyatı 1800 tl brc markaymış aracın fiyatı 35000 tl yi geçti bunun üzerine dizel almaya karar verdim 37800tl ye