neden Astra Classic III 1.3 CDTI Easytronic aldım?

bycharisma

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
26.11.2011 tarihinde aracımı aldım şuan 450 km de bu aracı seçmemdeki nedenler;ben şehir içinde pratik,az yakan,düşük motor(vergi maliyetinden dolayı) yüksek hp,özellikli donanımlı,otomatik vites bir araç aradım.peugeot 206+,207 aynı segmentte değil bu arabalar kendi segmentlerinde güzel arabalar 206 düz vites 1.4 dizel halen şirkette kullanıyorum motorunu alın diğer tarafları çok kötü,308 ise astra donanımında ve aynı motor seçeneklerinde almak isterseniz tahmini 45000 tl civarında dolayısıyla eledim (ayrıca fransız malı kıyaslamıyorum bile).vw jetta benzinlisini sordum bayiye 1,6 40200tl civarından başlıyor fiyatları 1.4 122hp olanına lpg takılmıyor turbo olduğu için,1.6 yı düşündüm standart donanımla, en düşük donanım benzinli,dsg şanzıman için değmez, donanım olarak park sensörü dahi yok 300 tl ye takarız dediler,toyota ve honda bariz fiyat farkı var ayrıca servis ve yedek parça pahalı,ford focus astradan sonra en çok üzerinde durduğum araç motor dizel veya benzinli farketmez dedim ama otomatik vites araçları 4 ileri otomatik,dizel alayım otomatik olsun biraz donanım olsun derseniz 43000 tl bulmanız ve geçmeniz gerekiyor.yeni kampanyayı internetten gördüm reklamlarını izledim opele gittim 1.4 ve 1.6 benzinli inceledim.1.6 benzinliye karar verdim(fiyat açısından 33300tl) ama lpg taktırmak istediğimi belirttim burada takılmazsa garanti dışı kalır dediler fiyatı 1800 tl brc markaymış aracın fiyatı 35000 tl yi geçti bunun üzerine dizel almaya karar verdim 37800tl ye

mehmet bey aracınız hayırlı olsun

gayet güzel bir tercihyapmışsınız

fiyat donanım ve tercih edilir olmasından dolayı opel her zaman ön plandaa

teşekkürler sağolun

mantıklı

güle güle kullanın içiniz rahat olsun

iyi seçim

Doğru tercih.İiyi günlerde kullanın

bence iyi seçim astra H bide konfor paketle araçta yok yok hemde 35 civarı bu donanımdakiler güncel kasalar 45 civarı.

arkadaşlar bir konuya değinmek istedim ben nissan primera 2000 model 2.0 tdi 90 hp aracımı verdim astra 1.3 cdti easytronik aldım.şirkette peugeot partner 2.0 hdi 90hp aracı yeni takas ettik peugeot partner origin 1.6 hdi 90 hp aldık,şirkette peugeot 206 1.4 hdi aracı hala kullanmaktayız.
1-nissan (2000)2.0 tdi 90hp
2-peugeot partner(2006)2.0 hdi 90 hp
3-peugeot parner origin(2011) 1.6 hdi 90hp
4-astra 1.3 cdti(2011) 90 hp
hepsi 90 hp;bu araçlar içinde en düşük motor ve en iyi performans astrada,diğer araçların modelden yıpranmadan dolayı motor performansı düşük olabilir? sorusu akla gelebilir diye modelleride yazdım.peugeot 206 yı sıralamaya koymaya gerek yok zaten,megane dan bahsedilmiş sadece iç mekanda kalite ve konfor açısından opel tartışmasız önde sonuçta ben piyasa taksisi olarak kullanacak bir araç aramıyorum.daha önceki konularda belirttiğim bir husus vardı fransız araçlarının motorunu alın diğer yerleri atın diye motorda 100000 km den sonra sürekli problem

ayrıca güzel dilek ve temenniler için arkadaşlara teşekkür ediyorum herkese hayırlı, kazasız,keyifli sürüşler diliyorum.

Geri