Neden böyle oldu anlamadım

Arkadaşlar titreme şuanda 130 km lerde başlamaya başladı.
Galiba yavaş yavaş jant ve lastik oturuyor.

dogrusu jant ve lastikler takildiktan 500 km sonra felan rot balans ayari yaptirmaktir, insallah dedigin gibi 500 km felan gectikten sora jant lastik arabaya oturdugunda dogru olani yaparlar, bende yarin gidip rot balans ayari yaptiracagim, bende 400 km felan once taktirdim, 14 jant oldugundan bir sikintim yok ama seninki gibi:)

Doğrudur.
Bi 500 km yapiyim balansa girecem.
Titreme epeyi geçti ama dahada yol yapmak lazım.

bence ihmal etme, rot balansi tam olarak yaptir aksi taktirde bir muddet sonra lastiklerin sacma bir sekilde asinma yapmaya baslar... bugun ben rot balans isini hallettim cok sukur :)

Rot-Balans ı yaptırmana sevindim Yağ gibim gidiyordur şimdi araba.

jantların içine takılan plastik bileziklere çok dikkat edin bazı firmalar bunları vermıyor benımde başıma gelmişti bilezikleri taktırdıktan sonra rot balans ayarlarını yaptırdıktan sonra hiçbir sorun kalmadı

balans ayarını 4 tekerede yaptır.Yüksek hızdaki titreme arka teker balanslarında da kaynaklanabiliyor.

bakalım şimdi biraz km yapiyim km nin dolmasını bekliyorum.
O zaman arkadaşın dediği gibi 4 lastiği birden balanslarsam pek birşeyi kalmaz diye düşünüyorum.

lastıkler yatık olabılır uretım tarıhlerını kontrol edınız
yanlıs depolanmıs olabılır
ayrıca bazı lastıkler malesef balans ayarı tutmuyor ne kadar ugrasırsanız ugrasın
hatırlarsınız belkı ladalarda daha onceden rus malı bır lastık vardı asla balans ayarı tutmazdı onun gıbı bırseyde olabılr..
yıne ayrıca yer balansı yaptır lastıkte hata varsa cıkacaktır
bır sene 4 adet ucuz arora marka 195 50 15 lastık aldım lastıgın bırınde hata buldular depolama esnasında hafıf cıkur yapmıs tesbıt edıp degıstırdık sorun cozuldu vss..

tşk ederim arkadaşım ilginden dolayı.
Ben alırken lastikleri tek tek üretim tarihlerini felan inceledim.
Lastiklerde sorun yok allaha şükür.
Çünkü en başlarda 100 lerde titriyordu
Şimdi ise 150 den sonra titreme başlıyor.Lastikle jant birbirine oturdukça titreme geçiyor.
500 km dolsun bi rot-balans yaptırcam allahın izniyle.Ha gene geçmezse o lastikleri adamın kafasına vururum:)

Geri