Neden Tigra üretimi Durduruldu Acaba

İstanbul'da tigra ve megane cup gibi arabaların yoğun olarak trenseksüel'lerin altında olması ve bunlarla belirli semtler'de aşırı olarak takılması yüzünden,özellikle İstanbul'da bu arabalara hoş bakılmıyor.Ama tigra gerçekten güzel bir arabaydı.Aslında sadece dış tasarımı bile emsallerinden güzeldi.Keşke bir kere daha makyaj yeseydi o kasa...

benimde 98 tigram vardı hatta gelin arabam da kendi tigramdı o kadar zevkli bir otomobil ki anlatamam fiyatına göre donanımı çok iyi ufak da olsa bir coupe Tigra sahiplerine arabalarının kıymetini bilmelerini tavsiye ederim

tigra hala uretiliyo diye biliyorum

tigratwintopgal01bzy4.jpg

tigratwintopgal02buw8.jpg

bu değil mi tigra

evet budur...
yeni tigra güzel fakat içi çok sade..
direksiyonu bile benim corsa c nin aynısı
artık bazı şeyleri yenilemek gerekiyor...

Golf 4 de cok sattı hatta tigradan çok daha fazla sattı ama adamlar 5 ini çıkarmak zorunda kaldılar..Bence arz taleple alakası yok.Olay tamamen eskiyen hatlar ve teknoloji...Adamlar var olanı geliştirmekten se onun yenisini üretmeyi tercih ediyor çünkü daha az masraflı oluyor...

Yeni tigraya baktım bi arkadasım almış...
güzel araba cok hoş ama

tigram var diyemem:)

tigra

ben de var bi tigra 1.4 twintop cabrio çok iyi gider gibi duruo , normalde hızlı araba kullanan biri deilim, fakat arabanın tipinden herkes bi yanaşıp gazlamaya çalışıo, tabi ben gaza gelmiorum neden??? çünkü hiç gitmio baba yaaa palio , doblo falan direk vızzz geçio tabii, turbo astra twintop lar kıyak, kasıorum ondan alıcam

Golf 4 de cok sattı hatta tigradan çok daha fazla sattı ama adamlar 5 ini çıkarmak zorunda kaldılar..Bence arz taleple alakası yok.Olay tamamen eskiyen hatlar ve teknoloji...Adamlar var olanı geliştirmekten se onun yenisini üretmeyi tercih ediyor çünkü daha az masraflı oluyor...
evet golf 5 çıktı ama sonuç bence fos. 4 ün yerini alamadı bence

golf 6 sokaklarda.. siz hala nostalji takiliyorsunuz arkadaslar..ama dogru golf 5 golf 4 kadar tutmadi..

Geri