neden yanıyor?

hakan_yucel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bugün normal olarak aracı kullanırken aniden arıza ışığı yandı(arabanın ortasından anahtar geçiyo),öncedende ara sıra oluyordu ancak kapatıp açınca geçiyordu ancak bu sefer kaç defa reset çekdiysem geçmedi.motorda ve arabada hiç bi problem ve ses yok bende önemsemdim 8-10 saat boyunca bindim ve ışıkda aynen yandı.aracı bi yarım saat dinlendirp yeniden yola çıktım bu seferde söndü yanmadı 30 dk kadar kullandım yine yanmadı:confused: neden olablir sizce gidip cihaza bağlatmak gerekirmi kendini belli eden hiç bi sorun yok???ama bu seferki çok uzun sürdü böle kafasına göre yanıp sönmesi normalmi:confused:

muhtemelen bir problem yok tech 2 ile bakılsın arıza kodu silindimi düzelir.

Bu lambanın yanması,motorun elektronik sisteminde (elektriksel) problem olduğunu gösterir.Röle,temasızlık,v.s..

durup duruken yanmadı ya..vardır birşeyler.gidip kontrol ettirmelisin bence...

bende de zaman zaman bmyle olaylar olmustu. durduk yende yandı lamba biraz gtitim. stop edip tekrar çalıstırdım söndü. bi zaman sonra tekrar yandı falan. bendeki hata devir sensörü arızalandığı için yapıyordu. git baktır aracına. muhtemelen fazla büyük olmayan bi problemdir çünkü yürürkensorun yok diyorsun.

evet yürürken sorun yok,2 gündür yanmıyo ama takıldı bi defa aklıma gidip bağlatcam cihaza önerileriniz ve uyarılarınız için teşekkür ederim..

Geri