- Konuyu Başlatan
sağol serkan.
1,2i 80bg easytronic. dediğin gibi manuele geçince ses güzel yüksek devirde tabii.
1,2i 80bg easytronic. dediğin gibi manuele geçince ses güzel yüksek devirde tabii.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler levoli. bu kaplama yapılmış bir örnek varmı resim veya link.onuda yapalım iyi olacaksa.güle güle kullan üstat arabada filtrede güzel... yalnız büyük olasılıla motordan sıcak hava çekiyordur. biliyosun açık havanın amacı daha fazla ve soğuk hava emmek ama motorun sıcağı bunu engelliyodur.. en güzeli kapalı bir sistem oluşturmak cold air intake denilen o biraz maliyetli. ikici bir yöntem filtreyle motor arasına ısıyı iletmeyen filtreyide çok daraltıp bunaltmayacak bir kaplama yapmak...
bizimkiler yeterince sesli çalışıyor valla..
ama isterdim bende taktırmak.bir şeye yarar mı bilemem ama..
Güle güle kullan.Ama orda sıcak hava çeker.Ayrıca markalı birşey taktırsaydınız keşke ne kadar toz alacağını tahmin edemezsiniz.
arkadaşlar konuyla ilgili bombayı patlatıyorum.filtreyi sabah çıkarıyorum.neden derseniz takıldıktan sonra 255 ykr yakdı km de.nasıl iş anlamadım.1 hafta tekrar deniyeceğim orjinal filtre ile.açık filtremi çok yaktırdı yoksa arabada bir sorunmu var ?? düşünenler askıya alsın.ben iyice bir test ediyimde biraz masraflı olucak benim için ama paylaşmak önemli...
arkadaşlar konuyla ilgili bombayı patlatıyorum.filtreyi sabah çıkarıyorum.neden derseniz takıldıktan sonra 255 ykr yakdı km de.nasıl iş anlamadım.1 hafta tekrar deniyeceğim orjinal filtre ile.açık filtremi çok yaktırdı yoksa arabada bir sorunmu var ?? düşünenler askıya alsın.ben iyice bir test ediyimde biraz masraflı olucak benim için ama paylaşmak önemli...