nezaman cila atmam lazım..?

Ynt: nezaman cila atmam lazım..?

thejazz link' Alıntı:
Bez ile uygulama yapamazsınız, emici olduğundan çok fazla ürün harcarsınız ve malzemeyi uygulama yüzeyine ölçülü yayamazsınız. Cila pedleri ürünü emmiyor dolayısıyla uygulama çok rahat oluyor.
Zaten fazla bastırmadan yüzeye çok ince bir tabaka sürmek yeterli. Silme işlemini mikrofiber bez ile yaparsınız pırıl pırıl olur araç.

ևok güzel bir açıklama olmuş.

Pedlerden 2 adet almıştım tekini kaybettim  :(

Ayrıca bir hatırlatma, pedleri kullandıktan sonra ılık su ile yıkayıp kurutun mutlaka. Kapalı ortamda nemli yada kirli (cila veya başka bir ürün) kalırsa çürüyor, tecrübe ile sabittir :)

cemomekan link' Alıntı:
fazla pedi wax ı hatta mikrofiber bezi olan kardeşler mummin ler ramazan yaklasıo bu mubarek ayda fakirkeri sevindirmek lazm uzaklarda aramayalm ltfn bknz:cemomekan :D :D :D

Allah versin kardeşim Allah versin  011zaa

thejazz link' Alıntı:
Ayrıca bir hatırlatma, pedleri kullandıktan sonra ılık su ile yıkayıp kurutun mutlaka. Kapalı ortamda nemli yada kirli (cila veya başka bir ürün) kalırsa çürüyor, tecrübe ile sabittir :)

045thumbsup

Yıkama işlemi biraz sinir bozucu olsa da şart dediğin gibi; yıka yıka içindeki kimyasal sanki sonsuza kadar çıkacakmış gibi geliyor.  031blaa

aahhmmeett60 link' Alıntı:
merhaba ben astramı 4 ay önce aldım aracım şuan 500 km de şimdiye kadar yağmura ve boyaya zarar vercek bişeye hiç maruz kalmadı başka aracımda olduğundan astra genelde kapalı garajda duruyor burda bi arkadaşım 5 ayda bir cila atman lazım dedi bana pek mantıklı gelmedi ama sizce aracıma cila atmalımıyım
4 ayda 500 km şaşırdım :)

arabayı alalı tam olarak 5 gün oldu ve şehir içi bile olsa tam olarak şuan arabanın km si 850 :) 4 ay boyunca o araba garajda tutarmıyım ben :) rahat uyuyamam yemin ediyorum :)

Aynen öyle.
Kuru zemine sıkıp mf bez ile siliyorsun ve işlem tamam :)

[/quote]
[/quote]

evet ona bende şaşırdm birz :D :D 
[/quote]

bende bide clio var genelde onu kullanıorum astrayı hafta sonları çıkarıyorum ama az sürdüğüm doğrudur  005hihih

[/quote]

evet ona bende şaşırdm birz :D :D 
[/quote]

bende bide clio var genelde onu kullanıorum astrayı hafta sonları çıkarıyorum ama az sürdüğüm doğrudur  005hihih
[/quote]
Aynen Ahmet Bey, bende bizim araca bindikten sonra şirketin Symbol lerine hiç binesim gelmiyor vallahi  :D

Geri