teşekkür ederim bugün ilk defa otobanda başka bir tane gördüm bayağı tedirginim hiç piyasada görmediğim için reklamıda yapılmıyor araba elimde patlacak diye korkuyorum açıkçası sizce patlamaz dimi
Buuum, patladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür ederim bugün ilk defa otobanda başka bir tane gördüm bayağı tedirginim hiç piyasada görmediğim için reklamıda yapılmıyor araba elimde patlacak diye korkuyorum açıkçası sizce patlamaz dimi
Yavaş yavaş olur bu işler. Hem dizel versiyon da çıksın o zaman gör.teşekkür ederim bugün ilk defa otobanda başka bir tane gördüm bayağı tedirginim hiç piyasada görmediğim için reklamıda yapılmıyor araba elimde patlacak diye korkuyorum açıkçası sizce patlamaz dimi
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inaşallah. Bende 1 hafta önce izmir EGEM de pazarlığını yaptım ama istediğim renk olmayınca Hazirana kadar bekletcem bakalım. Her yönüyle çok güzel araba sizin arabanın rengi katoloktaki hangi renk?
Son olarak evet reklamlar verilmiyor ama yakında çıkacak ve bence bu araba çoook satılacak geliyor. Fiyat yüksek olduğundan insanların çok alası gelmiyor.
Tekrar hayırlı olsun kardeş..