Nihayet aldım 2010 astra

teşekkür ederim bugün ilk defa otobanda başka bir tane gördüm bayağı tedirginim hiç piyasada görmediğim için reklamıda yapılmıyor araba elimde patlacak diye korkuyorum açıkçası sizce patlamaz dimi

Bu nasıl bir kaygıdır abi ya neden patlasın elinde :D,fiyat uçuk olduğundan çok göremeye bilirsin şu sıralar.

teşekkür ederim bugün ilk defa otobanda başka bir tane gördüm bayağı tedirginim hiç piyasada görmediğim için reklamıda yapılmıyor araba elimde patlacak diye korkuyorum açıkçası sizce patlamaz dimi
Yavaş yavaş olur bu işler. Hem dizel versiyon da çıksın o zaman gör.

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inaşallah. Bende 1 hafta önce izmir EGEM de pazarlığını yaptım ama istediğim renk olmayınca Hazirana kadar bekletcem bakalım. Her yönüyle çok güzel araba sizin arabanın rengi katoloktaki hangi renk?
Son olarak evet reklamlar verilmiyor ama yakında çıkacak ve bence bu araba çoook satılacak geliyor. Fiyat yüksek olduğundan insanların çok alası gelmiyor.

Tekrar hayırlı olsun kardeş..

Erpaş ta incelemiştim on numara bir alet almışsınız Allah kazasız belasız günlerde kullanmanızı nasip etsin...

Opelin alıcısı bellidir. Bu fiyat ne olursa olsun bir Opel için fazladır. Heves eden çok ama bu paraya daha iyi model bir ikinci el alırım diyen çok kişi var. Yakndan incelemek için gittiğim yetkili satıcı, bakan çok ama alan yok dedi. İşin reklamla çok alakası yok. Araba almaya niyetlenenler biliyor zaten çıktığını. Türkiye'ye ne yazık ki 1.3 dizel geliyor. Bu araç tam bir şehir içi aracı. Motoru daha da ağırlaşan Astra için yetersiz.

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inaşallah. Bende 1 hafta önce izmir EGEM de pazarlığını yaptım ama istediğim renk olmayınca Hazirana kadar bekletcem bakalım. Her yönüyle çok güzel araba sizin arabanın rengi katoloktaki hangi renk?
Son olarak evet reklamlar verilmiyor ama yakında çıkacak ve bence bu araba çoook satılacak geliyor. Fiyat yüksek olduğundan insanların çok alası gelmiyor.

Tekrar hayırlı olsun kardeş..

teşekkür ederim katalogtaki metro mavi olan

Geri