Nihayet aldım C'mon'umu!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ar19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepinize çok teşekkür ederim. Şimdilik sadece 2 tane foto var devamı gelecek inşallah :)

p1020337aq9.jpg

p1020338ci4.jpg

çok güsel maşallah kırmızıda ayrı bi yakışmış yani:rolleyes::rolleyes:...kazasız belasız sürüşler...

ben ilk defa bu kırmızısından görüyorum yeni corsanın gerçekten çooook yakışmışş nazar deymesin bence herkes bayılacaktır:D

hayırlı uğurlu olsun!Allah güle güle kullanmak nasip etsin!

Cok sirin birsey :) Gecenlerde bunun aynisi benim hanimin arabasinin arkasina carpmisti, ordan biliyorum.... Polisi beklerken bayagi bir sagina soluna bakmistim. Hatta hanima soz verdim onada alacam diye :) Allah kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için! İnşallah hep beraber iyi günlerde bineriz!

Bu arada şimdilik 350 km yol gittim yarım depoyla yani 700 olcak bi depoyla desek, bi depo da 45 litre olduguna gore 6,42 lt / 100 km yapar! Bu da *2,95 ytl'den: 189 ykr yapıyor! Bana gayet makul geldi acaba daha da düşer mi? Çünkü yeniyken daha çok yakar derler ya hep. 1.2 kullanıcılarıyla bir kıyaslama yapabilir miyiz acaba?

hayırlı olsun...

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için! İnşallah hep beraber iyi günlerde bineriz!

Bu arada şimdilik 350 km yol gittim yarım depoyla yani 700 olcak bi depoyla desek, bi depo da 45 litre olduguna gore 6,42 lt / 100 km yapar! Bu da *2,95 ytl'den: 189 ykr yapıyor! Bana gayet makul geldi acaba daha da düşer mi? Çünkü yeniyken daha çok yakar derler ya hep. 1.2 kullanıcılarıyla bir kıyaslama yapabilir miyiz acaba?
aynı babam gibisin abi
çok fena hesap adamısın yaaa

bu arada hayırlı olsun
araba çok şirin duruo
şirin ve asiii:D:D:D:D

Geri