Nissan Qashqai ile ilgili bilgisi olan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utkutku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu fiyatlar nereden çıktı anlamadım ben, siz olsa iyi olurmu diyorsunuz böyle bir haber mi var

bu fiyatlar nereden çıktı anlamadım ben, siz olsa iyi olurmu diyorsunuz böyle bir haber mi var

Biraz önce bir konu da Salim abim yazmış sordum nereden okudun abi diye bakalım ama öyle bir şey olsun ilk işim direk LPG tankını söktürmek olacak.

Yeter artık bunca yıl ezildiğimiz, horlandığımız, benzin kullanıyoruz diye devlet dahil herkes üzerimize geldi, şimdi intikam zamanı :maden:

Yeter artık bunca yıl ezildiğimiz, horlandığımız, benzin kullanıyoruz diye devlet dahil herkes üzerimize geldi, şimdi intikam zamanı :maden:

Abi daha LPG mi..... tövbe.... ilk işim benzinde devam ama işte zamanı var ;) bakalım görelim. Ama sanmam ki bu haber içinde olan uygulamayı yapsınlar. Mümkün değil. O kadar LPG firması kazan kaldırır... yürek isterim bu uygulamayı yapacak adamda....

LPG'ya zam yapmaya gerek yok ki, belli periyotlarda ÖTV ye zam yapacaklar o kadar. İstedikleri zaman benzine, mazota, sigara ve alkole şıp diye ÖTV ayarlaması yapmıyorlar mı?

LPG'ya zam yapmaya gerek yok ki, belli periyotlarda ÖTV ye zam yapacaklar o kadar. İstedikleri zaman benzine, mazota, sigara ve alkole şıp diye ÖTV ayarlaması yapmıyorlar mı?

Şimdi özellikle sigara alkol konusunda zam yaptıklarında içmesinler diyorlar. :) bahaneleri bu ama bu yakıt konusunda yaparlar mı? bana göre şu anda zor... malum ülkemizde doksan derece dönüş yapıldığı dönemler içindeyiz. ;) seçim var seçim buyursunlar yapsınlar bakalım... yapabilecekler mi?

benim araç şehirler arası yolda benzinde 6 litre, lpg de 7,5 litre yakıyor.
bu durumda
benzinde 6 x 3,89=23,34 lira,
lpg'de 7,5 x 3,37= 25,3 lira
yakmış olacak ki bu lpg'nin idam fermanı olur.

Lpg iyi güzel hoşta keşke ustası olsa güzel düzgün montaj yapsa hiç sıkıntı çekmesek.Bir aracımız vardı lpg si hiç bir sorun çıkarmadı ustaya girmedi bile ama şans mı denir ne denir başımıza böyle bir iş geldi şimdi de.

Geri