Normal arabam :D:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kazasız belasız... jantlar küçük geldi gözüme bir garip duruyor, bir de sis farı şart..

tüm yorumlar için teşekkür ederim.Sis farı şart bencede :)...Boyalara gelince boyattığımda cahildim bu sanayi kesiminden kimsecikleri tanımıyordum :):)Şans eseri böyle bi boyacıya denk geldik işte.Jantlar küçük evet lakin lastikler yeni olduğu için değiştiremedim...Öğrenciydim gücüm buna yetti diyelim.Gerçi maksat iyi kaçsın :P:PNormal lafına gelince sitede ki arabalara göre normal demek istedim.Yane mod yok demek istedim ;)

kazasız belasız kardeşim. 10 numara :)

kazasız belasız... ızgara ayna boyaları kötü durmuş gerçekten de.. maddi durum elverişli olduğunda düzeltirsin :D bu arada bir de kapı çıtalarını boyatırsın, jant lastik seçime kalmış 16 ve üzeri hoş duruyor astra da bilgine :D

Izgaradaki boyalar,ve özellikle aynalar kötü durmuş :( Nikelaj kapı kollarını her zaman söylüyorum,araçların görünüşlerini mahfediyor. Jantlar çok küçük kalmış,ancak fotoğraflar çok güzel çekilmiş. Ve bence arka stoptaki beyaz bölümü yapmasaydınız daha hoş olurdu.
Sade bir araç tabi,yine de fena değil.

Herkesin zevki kendine güzeldir bence ;) bende öğrencilik zamanımda eski Vectrayı faça hale çevirmiştim oldukça kötü olmuştu zamanla daha farklı hatları belli olur...
Jant ebatlarını ve lastik seçimini değiştirebilirsin; Sis farları şart görsellik açısından boya işlemleri zaman ister.. zahmetli ve işçilik ister
KazAsıZ beLasıZ kullAn...;)

kazasız belasız daha iyilerini yapmanız dileğiyle :)

Geri