O Bir A4

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mlh.94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Etkileyici başka kelime yok:)Bakımı zor olmuyor mu :D

attachment.php

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin merak ettiğim 1 şey var hiç 8.vitese attını mı? :D

Kazasız Belasız İnşallah.. Insıgnıa'dan Sonra En Çok Beğendiğim İç Konsol Led'lerde Çok Asil Gösteriyor Bunları.

Melih Bana jant tak diye bağırıyor oğlum bu araba ben duydum sende kulak ver :D
Kazasız belasız bin kardeşim benim

hayırlı uğurlu olsun, kazasiz belasiz sürüşler nasip etsin Allah. Maşallah çok güzel bir araç. Fakat jant konusuna hemen bir formul bulman gerekiyor.

maşallah kazasız belasız kullan makına +10 bir jant olsa daha +10 olur :)

hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin merak ettiğim 1 şey var hiç 8.vitese attını mı? :D
sağolun cümlemizi Allah kazadan beladan korusun otomatik vites olduğu için araç 8 ileri 90 dan sonra genelde 8 viteste gidiyo araba kick down yapınca 3 vites falan düşürdüğü oluyo :D :D

Kazasız Belasız İnşallah.. Insıgnıa'dan Sonra En Çok Beğendiğim İç Konsol Led'lerde Çok Asil Gösteriyor Bunları.

en çok ledlere hastayım zaten gün batımında aynadan çok güzel gözküyo sonra da bi anda arka ledler gözükmeye başlıyo :D :D :D :D

Melih Bana jant tak diye bağırıyor oğlum bu araba ben duydum sende kulak ver :D
Kazasız belasız bin kardeşim benim

sapol mesut abim sen buralardamıydın yav o sesi bende duyuyorumda işte bekliyoruz birazcık ondan önce belki bi chip uygulaması gelebilir ;) ;)

Geri