Maşallah..Kazasız belasız kullanmanızı dilerim..Benim en sevdiğim sedanlardan biridir astra h ın sedanı..Yeni seri j kasa da çok iyi söz gelimi..Aracınız kendisini gösteriyor..Ben vectra c deki gibi opc arka tampon eki görmüştüm çift çıkışlı bir astra h ta..Çift çıkış yapılırsa daha güzel görüntü elde edilebilir..Hatta ileriki aşamalarda ön tarafa astra h opc tampon bile düşünülebilir
ben o dediginizi cok arastırdım arac yuksek duruyor dıye dedıgınız gıbı tamponlara baktım bıraz yere yakın dursun dıye...sadece 1 tane sıyah aracta gordum fk plakalı...kendım bırseyler tasarlayabılırmıyım dıye dusundum yapamadım...difizör tarzı cift baslıklı bırseyler uygulamak ıstedım bu araca uygun gene bulamadım...sankı bu araclar harıcınde her araca uyumlu bı bızımkısıne olmuyor...
kafamda 2 3 sey var yapabılırsem mutlu olacam...
aracın egzozt sıstemını daha kalın bır boruyla gaz tahlıyesını saglamak ve ses almak...bunun ıcın bahsettıgımız arka tamponun cıft baslık cıkısı olması lazım ama öyle bir tampon bulamadım o yuzden rafa kaldırdım bu hayalı sımdılık...eger böyle bır tampon bulursam komple body kit yapacam...arkayı denk getırsem sag sol ön tampon kolayda arka taraf baya maceralı
dıgerı aracın yukseklıgıyle alakalı, aracımda yazılım var cok serı gıdıyor aracta yuksek oldugundan bazen cekınıyorum gaza basmaya, bırsey oldugundan degılde olabılır dusuncesı yetıyor....aracı bıraz daha yere yaklastırabılırsem en azından endıselerımı ufak ufak azaltabılırım...yay atamıyorum aılemın sagı solu bellı olmadıgından
ben kullanmasına kullanırımda babam suruste sıkıntı yasar mı yada uzun yolda valiz + 4 kişi kafamı sureklı kurcalıyor...benim kadar özen göstereceklerını dusunmedıgımden uzak kacıyorum...tuşla indir kaldır muhabbetı var air matic 3 4 bin tl den asagı degıl...degmesıne degerde o parayı ben veremem gücüm yetmez
el ıle ayarlanabılır coil overlar var fıyatı 4 teker 700 tl cıvarı onlarında saglamlıgı ve kalitesinden şüphe ediyorum cıkar gıdermı orjınalınden daha vahim bir duruma sokarmı dıye takıntı yapmıs durumdayım...aracında yapan eden varsa benı bu konuda bılgılendırırse sevınırım...
okıdugunuz için tesekkurler..
bu fotografı koymamın umarım sakıncası yoktur sadece fıkrımı beyan etmek ıcın kullandım ıstenılırse sılebılırım...bayadır arastırıyorum boyle bır tampon göremedım...bu tarz olmasada bunun degısık versıyonlarını gormek ısterdım ama etrafta sedana uygun olanı yok...arka tarafı halledebılsem aracta buyuk bır gelısme yapacagım ama daha bulamadım...bı işle ilgilenen arkadaslar varsa yardımcı olsun lutfen...