OCAK 2010 - Ayın Otomobili Anketi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ocak ayı otomobili anketi... BERTONE...

• Kullanılan toplam oy
    165
  • Anket kapatılmış .
Böyle anketlerde ilgi, fazla olan araçlar arasındaki yarışmalara bence.. Örneğin astra g, h veya vectra b.. Mesela forumda en çok astra g sahibi var yanılmıyorsam. Şurda 5 tane modlu astra g olsaydı, ama öyle ama böyle kıyasıya bi mücadele izlerdik.. Haksız mıyım ?

Bütün arabaların sahiplerine kazasız belasız sürüşler dilerim, maşallah hepsi de göz alıcı hepsi de çok güzel arabalar.

Ancak diğer katılımcılar alınmasın ama daa ilk adayı gördükten sonra diğerlerine bakma gereği bile hissetmeden SRT ye oyumu verdim ve ondan sonra konuyu okumaya başladım. O araba bir başka güzel benim gözümde...

Bu arada Taner Bey'in araç satılık mı? Sahibinden.com yazıyor da motor fotoğrafında merak ettim...

Bütün arabaların sahiplerine kazasız belasız sürüşler dilerim, maşallah hepsi de göz alıcı hepsi de çok güzel arabalar.

Ancak diğer katılımcılar alınmasın ama daa ilk adayı gördükten sonra diğerlerine bakma gereği bile hissetmeden SRT ye oyumu verdim ve ondan sonra konuyu okumaya başladım. O araba bir başka güzel benim gözümde...

Bu arada Taner Bey'in araç satılık mı? Sahibinden.com yazıyor da motor fotoğrafında merak ettim...

Sağol buğra. Ermanın dı ya araç, verdiği ilandan kalmıştır..

Geri