- Konuyu Başlatan
ankete laf edeni döverim valla bu sefer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar arada kaldım ki anlatamam hepside çok çok beğendiğim araçlar çünkü..
Birincisi Fatihin aracını çok seviyor ve beğeniyorum.Başta oxigin leri bertoneye yakıştırmasamda zamanla gözüm alıştı ve çok hoşuma da gitmeye başladı.Aracın sadeliği ve çizgisi çok güzel.Tam sevdiğim tarzda işlemlere sahip ce cam filmi aracın rengi ve modifiye çizgisi eski aracımı bana çok andırdığından baştan beri bir sempati duyuyorum
Hakanın aracını canlı olarak görmüşlüğüm var,İzmir'de 2006 yılı falandı sanıyorum buluşmuştuk.Çok sade bir o kadar canlı ve orjinal bir arabaydı.Tabi zamanla ufak değişimler olmuş onunda aracını çok beğeniyorum özellikle linea rosso olması,iç dizaynı devil eyes farlar vs. gerçekten çok hoş...
Tanerin turboda çok güzel,bir kere komple irmscher oluşu..İç konsolun rengi çok güzel.Aracın orjinal hali bile göz alıcı oldum olası ilgim vardır bertone turbo lara Aracın siyah oluşu farklı bir asalet kazandırmış onada maşallah
Uzun lafın kısası inanın seçim yapamadım 3 ünede gitti elim ama hangisi ağır bastı derseniz gerçekten bilemiyorum neyseki ay uzun oylamayı ilerleyen günlerde yapıcam sanıryorum herkese başarılar arkadaşlar