Ynt: Odak Dynamics Buluşması (Anket)
güzel bir organizasyon olacağı kesin, fotoları bekliyoruz...
güzel bir organizasyon olacağı kesin, fotoları bekliyoruz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozdemır sakın tam tersı olmasın belkı sen bıze kasıtllı yapıyorsundur 005hihih 11-12 kımın evını taşıyacaksın ve nereye taşıyacaksın 16 da karabukte ne işin varOGOKTAS link' Alıntı:Tarihler umarim şakadir yoksa bana kasitli yapildigini dusunecegim. 11-12 mayista ev tasiyorum, 16 Mayis Cuma Karabuk'e gidip 19 mayista donecegim bir sanssizliktir gidiyor benim bulusma yine baska bahari kaldi malesef
hakan sen gelıcekmısın (sakın bahane uydurma)HaKaN link' Alıntı:sprint booster kesinlikle denenmeli fark hissediliyor
güzel bir organizasyon olacak eminim.
bu hafta sonu odaktaydık sağolsun Burak bey misafir ettiCALİBRA BG link' Alıntı:hakan sen gelıcekmısın (sakın bahane uydurma)
CALİBRA BG link' Alıntı:ozdemır sakın tam tersı olmasın belkı sen bıze kasıtllı yapıyorsundur 005hihih 11-12 kımın evını taşıyacaksın ve nereye taşıyacaksın 16 da karabukte ne işin var
inşallah uydurursunHaKaN link' Alıntı:bu hafta sonu odaktaydık sağolsun Burak bey misafir etti
bize özel nasıl buluşmalar yaparız onları konuştuk
sprint booster denemesi ile başladık bakalım hem sohbet tanışma güzel bir ortam oluyor, ankette oyladım bana uyarsa mutlaka tanışmak için orada olurum inş.
hatırlarsan senınle bır ara ev muhabbetı yapmıştık garajım fılan yok demıştın araba hep sokakta fılan duruyor hatun saksılara habıre çarpıyor demıştın bende sana başka eve taşın demıştın ve sonuç benım dedığım gıbı cıktıOGOKTAS link' Alıntı:11-12 sinde kendi evimi bahcesehire tasiyorum Sinan, kiz kardesim bir ay once dogum yapti bir sure memlekette annemlerde kalmak istedi 19 mayisi da bahane ederek onceden Karabuk plani yapmistik. Kismet diyelim artik sonraki bulusma oncesi Mert le iletisime gecmeliyim yoksa bendeki bu sansla bir sonraki bulusmaya kutup ayisi nedeniyle gelemeyebilirim
CALİBRA BG link' Alıntı:hatırlarsan senınle bır ara ev muhabbetı yapmıştık garajım fılan yok demıştın araba hep sokakta fılan duruyor hatun saksılara habıre çarpıyor demıştın bende sana başka eve taşın demıştın ve sonuç benım dedığım gıbı cıktı
CALİBRA BG link' Alıntı:alı yalnızmı geleceksın buluşmaya