Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nihat link' Alıntı:Ayarlamaya çalışıyorum normalde kandırada olmam gerekiyor ama
daha çok var bir şekil yapmaya çalışıyorum![]()
Kalbi temiz bir şom agizlida diyebiliriznihat link' Alıntı:Özdemir kalbinmi temizmi denir
şom ağızlımı denir
Allah kalbine göremi verdi bilemiyorum artık
orasını sen sölersin
hava durumu yağmurlu diyor
http://www.accuweather.com/tr/tr/istanbul/318251/may-weather/318251
MeRt link' Alıntı:Dynamics'in yanındaki ikinci el kısmında bolca boş alan mevcut abi.
Bir şekilde hallederiz. greatt
Bu arada sen gelemiyor musun Nihat abi?![]()
vay senı kandıralı nıhat abı buluşmaya gelirken kandıra yoğurdu getır oranın yoğurdu on numara bır zamanlar pazarcılık yaparken carşamba gunlerı pazar gunuydu oranın kandırayı sevıyorum güzel bır yernihat link' Alıntı:Ayarlamaya çalışıyorum normalde kandırada olmam gerekiyor ama
daha çok var bir şekil yapmaya çalışıyorum![]()
burakkarsli link' Alıntı:Gitmiyorum 17'sinde Ankara'ya anasını satayım, organizasyon gaza getirdi beni. Gebze - Körfez arasında TEM'in 81 gün süreyle kapatılmış olması da ayrı bir dert, dönüş yolunda adamı delirtir. 3 günlük tatilden keyif alalım derken, zehir olmasın. Zaten 24'ünde Eskişehir'e gideceğim, şimdi hiç gerek yok Ankara'ya. Yazın beni 18'ine abilerim, kardeşlerim. Varım diyor.
GNSpower link' Alıntı:Yürü be! (Ulan ben niye gaza geldiysem?) ((![]()
burakkarsli link' Alıntı:Abi şu mesajından sonra ben iyice gaza geldim. şu an Odak Dynamics'teyim, su çok güzel, gelsenize?! (Devreler yandı fazla gazdan, LPG kullanıcıları dikkat etsin)
GNSpower link' Alıntı:Boy versene Burak, derin mi? (Demek ki benimkilerde yanacak yer arıyormuş) (![]()