odak jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: odak jant

A14NET link' Alıntı:
+1

O zaman sorsalar hayatta almazdım. Şimdi ise uğraşıyoruz.

ben her zaman imkanlar müsaitse dolu araç alma taraftarıyım. bir de daha sonradan yapıyorsun ve fabrika çıkışı gibi orjinal olmuyor. o opsiyonlar orjinal olmadığından satarken para etmeyebiliyor. ya da sattıgınız adam orjinalini istiyor. vs vs..

srd link' Alıntı:
ben her zaman imkanlar müsaitse dolu araç alma taraftarıyım. bir de daha sonradan yapıyorsun ve fabrika çıkışı gibi orjinal olmuyor. o opsiyonlar orjinal olmadığından satarken para etmeyebiliyor. ya da sattıgınız adam orjinalini istiyor. vs vs..
Aynen bencede. İmkanlar çerçevesinde cosmo+cd500 aldık ama şu an almadığım flexride ve sunroof beni üzüyor. (Sanırım ben alırken flexride aldığında 18" geliyodu, şimdi ayrı)

A14NET link' Alıntı:
Aynen bencede. İmkanlar çerçevesinde cosmo+cd500 aldık ama şu an almadığım flexride ve sunroof beni üzüyor. (Sanırım ben alırken flexride aldığında 18" geliyodu, şimdi ayrı)
sadece 2010 da flexride ve 18 jant birlikte geldi

walla bende cosmo jant olsa bi dakka bile düşünmeden doğan abiyle değiştirirdim ne var sanki kargoyla gider gelir jantlar :)

srd link' Alıntı:
opel astra 18'' jant paketi 2000 tl.
zamanında opsiyon olarak alamadığımız şeyler sanırım ilerde yaptırmak istediğimizde bize daha pahalıya mal oluyor  :(
bence böyle düşünmemek lazım 18 jant lastiği 2500 tl ye alsak eskileride 1000 liraya versek 1500 liraya gelmiş olur jant lastik. 500 lira kÖ¢rdayız :)

aktaş link' Alıntı:
walla bende cosmo jant olsa bi dakka bile düşünmeden doğan abiyle değiştirirdim ne var sanki kargoyla gider gelir jantlar :)

Di mi Burak, 4 tuğlaya bakar. ((:

aynen abi zamanında jantları için cosmo istememiştim böyle olcağını bilseydim cosmo alırdım :D

aktaş link' Alıntı:
bence böyle düşünmemek lazım 18 jant lastiği 2500 tl ye alsak eskileride 1000 liraya versek 1500 liraya gelmiş olur jant lastik. 500 lira kârdayız :)

Burak 2500 e sadece orj jant alabilirsin :)

Lastik ile beraber olmaz tabi orj jant olmaz ise iş değişir :)

Geri