Ynt: Odak ; Tarık'ın samimiyetine odak
bence iptal edilmemeli cts ne olursa ya da kaç kişi gelirse gelsin buluşma gerçekleştirilmeli
bence iptal edilmemeli cts ne olursa ya da kaç kişi gelirse gelsin buluşma gerçekleştirilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var var... Denizli Sigmatürk'te Erkan bey de aynı...impartant link' Alıntı:Koskoca bir TÜRKİYE ve yüzlerce OPEL Servisi var ama sadece memnuniyet olarak bir TARIK Bey var. Tarık beyin ilgisinden dolayı teşekkürler ama opelin vurdum duymazlığı nereye kadar...
GNSpower link' Alıntı:Valla cumartesi birşey yapılırsa ben varım.
HaKaN link' Alıntı:bence iptal edilmemeli cts ne olursa ya da kaç kişi gelirse gelsin buluşma gerçekleştirilmeli
MeRt link' Alıntı:Bence de. greatt
Ama bende cumartesi ufak bir problem var. O yüzden erken saatte yanınıza uğrar, yeni arkadaşlarla tanışıp kaçarım.
Öünkü Cumartesi akşamı abime kız istemeye gideceğiz.
GNSpower link' Alıntı:Kızı pazar akşamı isteseniz olmaz mı? (
Yani biraz dik durun, kız tarafına bu kadar yüz vermeyin. Bizden örnek alın, var mı forumda karısından korktuğu için pazar gelemeyen? A-aa. ((
Yani mesela ben. Hep pazarları en delikanlı halimle hazırım buluşmaya.. karımın götürdüğü yerde. (
MeRt link' Alıntı:Bence de. greatt
Ama bende cumartesi ufak bir problem var. O yüzden erken saatte yanınıza uğrar, yeni arkadaşlarla tanışıp kaçarım.
Öünkü Cumartesi akşamı abime kız istemeye gideceğiz.
ver gazı veer ver coşkuyu doğanGNSpower link' Alıntı:Kızı pazar akşamı isteseniz olmaz mı? (
Yani biraz dik durun, kız tarafına bu kadar yüz vermeyin. Bizden örnek alın, var mı forumda karısından korktuğu için pazar gelemeyen? A-aa. ((
Yani mesela ben. Hep pazarları en delikanlı halimle hazırım buluşmaya.. karımın götürdüğü yerde. (
kimseden ses çıkmadığına gore olmayacakHasan B link' Alıntı:Selam Arkadaşlar,
Hafta sonu buluşma olacak mı.?