Odak ; Tarık'ın samimiyetine odak :)

Ynt: Odak ; Tarık'ın samimiyetine odak :)

bence iptal edilmemeli cts ne olursa ya da kaç kişi gelirse gelsin buluşma gerçekleştirilmeli :)

impartant link' Alıntı:
Koskoca bir TÜRKİYE ve yüzlerce OPEL Servisi var ama sadece memnuniyet olarak bir TARIK Bey var. Tarık beyin ilgisinden dolayı teşekkürler ama opelin vurdum duymazlığı nereye kadar...
Var var... Denizli Sigmatürk'te Erkan bey de aynı...

Bana da uyar yalnızca Perşembeye kadar günü netleştirelim.

GNSpower link' Alıntı:
Valla cumartesi birşey yapılırsa ben varım. (:

HaKaN link' Alıntı:
bence iptal edilmemeli cts ne olursa ya da kaç kişi gelirse gelsin buluşma gerçekleştirilmeli :)

Bence de.  greatt
Ama bende cumartesi ufak bir problem var. O yüzden erken saatte yanınıza uğrar, yeni arkadaşlarla tanışıp kaçarım.  :)
ևünkü Cumartesi akşamı abime kız istemeye gideceğiz.  :)

MeRt link' Alıntı:
Bence de.  greatt
Ama bende cumartesi ufak bir problem var. O yüzden erken saatte yanınıza uğrar, yeni arkadaşlarla tanışıp kaçarım.  :)

Kızı pazar akşamı isteseniz olmaz mı? ((:

Yani biraz dik durun, kız tarafına bu kadar yüz vermeyin. Bizden örnek alın, var mı forumda karısından korktuğu için pazar gelemeyen? A-aa. (((:

Yani mesela ben. Hep pazarları en delikanlı halimle hazırım buluşmaya.. karımın götürdüğü yerde. ((:

GNSpower link' Alıntı:

Yani biraz dik durun, kız tarafına bu kadar yüz vermeyin. Bizden örnek alın, var mı forumda karısından korktuğu için pazar gelemeyen? A-aa. (((:

Yani mesela ben. Hep pazarları en delikanlı halimle hazırım buluşmaya.. karımın götürdüğü yerde. ((:

Abi inan bu istemeyi Pazara aldırmak için ne taklalar attım ama olmadı.  002tuhaff
Belki 10 senedir ilk defa Beşiktaş'ın bir derbi maçını izleyemeyeceğim.  walll
O federasyonunda ben ......  evil_Chamaillerie
Cumartesi gününe Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi mi verilir.  madd

MeRt link' Alıntı:
Bence de.  greatt

Sen kız isteme deyince uyandım biz de Cumartesi öğlen İzmit' e gidip akşam döneceğiz.. Pazar bence de çok uygun olur.

GNSpower link' Alıntı:

ver gazı veer ver coşkuyu doğan :D

Selam Arkadaşlar,
Hafta sonu buluşma olacak mı.?

Geri