OEM 5x110x16 jant hakkinda ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ehkonca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ehkonca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaþlar yeni aldýðým henüz 2000 km de olan astra h'ýn orjinal jantlarýni verip oem 5*110*16 ayný ölçüde yýldýz tip jantlar ile deðiþtirmeyi düþünüyorum fakat aklýma oem yani yan sanayi olmasi nedeniyle saðlamlýk ve kalite hakkýnda sýkýntý olup olmamasi takýlýyor her ne kadar 2 yýl garanti verilse de sizlerden kullanan varsa yorumlarý merak ediyorum. Tesekkurler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...opc-jant-16-inch-5x110-0-urun-42867441/detay/

Son düzenleme:
16 inç çakma olduğunu bariz belli ediyor abi istersen 17 inç :cool: bak replika jant nasıl olur bilemem ama jant kolları çok ince bu bi soru işareti bence :confused:

yıldız kollu jantlar benim de baya hoşuma gidiyor corsa gsi jantıydı galiba onlar

evet corsa gsi jantı oluyor ama oem olması kafamı kurcalıyor

OEM, Original Equipment Manufacturer, yani "orjinal ürün üreticisi" anlamındadır. Linkini verdiğiniz jantlar OEM değildir.

OEM, Original Equipment Manufacturer, yani "orjinal ürün üreticisi" anlamındadır. Linkini verdiğiniz jantlar OEM değildir.

teşekkür ederim bende "oem" = yam sanayi anlamında biliyordum. bilgi için teşekkürler.

fiyatı uygun ama sağlam mıdır acaba :D çukurlarda kırılmasın bi de

Lastikleri değiştirmek istemiyorum çünkü ekstra maliyete rağmen görüntü güzelleşiyor fakat arabanın on takım ve konforu negatif etkileniyor. Jant kollarının ince olması benimde dikkatimi çekti birde replika opc janti var ikinci alternatif bu ama rengi çok mat duruyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...x110-opel-opc-oem-jant-takimi-72289931/detay/
Bu jantın orjinalini bende arıyorum ama temiz çıkmaya denk gelmek zor.
Bu replicayı bir astra üzerinde gördüm. berbar ve çok ucuz duruyor.

salim abi replicalar orjinali kadar sağlam olur mu çukurlara sert girince falan kırılmasın?yıldız kollu corsa gsi jantı düşünüyorum ben de

Geri