geçmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saolun arkadslar burak melikgazi belediyesinin orda alt gecit varya orda oldu .
Allah baska kimseye göstermez inş
Orası çok tehlikeli dar bide bugun sabah orda beni siyah plaka megane gecmeye kalktı yan yana gittik resmen bende kornaya bastım bakıyor öyle daracık yer dikkatlı dönmek lazım güzelim şehir ne hale geldi.
burak senınde bu denlı guzel bır sehrı begenmememı kınıyorum dunya sehırcılık krıterlerıne uygun cok modern bır sehırde yasıyorsun begenmıyorsun kıbrıs dahamı ıyıydı yada benım gezıp gordugum 44 ıl burdan kayserıden dahamı guzel zannedıyorsun
arkadslar bugun ögle sularu yer altında dönüş ypıyordu babam arabanın tekeri bir anda duvara degiince vectra b oldugu gibi yanını üstüne yattı cekici ile cektik yarın araba boyanacak camlar filan saglam ama cok kötü oldu allah kimseye göstermez inşş
arka teker degil abi ön sol teker duvara vuruncasert girmiş viraja babam hızlıymıs o anda araba kendini sag atmıs yan bir sekilde devrilmişgeçmiş olsunda ben tam anlamadım bu kazayı arka teker nasıl değdi duvara savruldu mu araç?