Oğlum Astram Cosmom :) :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _SeRcAn_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeşim gündüz çekilmiş bir kaç foto eklersen bizde bu güzel aleti daha net görmüş oluruz.bu arada dün aradım telefonun kapalıydı;)0555 li hattan aradım.

abi dün şarjım bitmişti aksam 9 da açmıstım tekrar sana msj gelmiştir belki aradığınız numara şimdi ulaşabilirsin diee...

abi en kısa zamanda çekcem gündüz resimlerini....

cok sinir bozucu bir gündü arabmla çıktım benzin aldım arabama benzin istasyonundan çıkarken araba motor arıza lambası yaktı amcamı aradım bosa al gaza bas kontağı aç kapa dedi neyse o lamba söndü bu seferde başka bi arıza lambası yaktı direk şaşmaza servise gi,ttim araba 3 tane arıza bulundu şimdi serviste gaz pedalını görmüyo arabam :(:(yarın çıkıcak hayırlısıyla çok canım sıkıldı bu gün :( :(

cok sinir bozucu bir gündü arabmla çıktım benzin aldım arabama benzin istasyonundan çıkarken araba motor arıza lambası yaktı amcamı aradım bosa al gaza bas kontağı aç kapa dedi neyse o lamba söndü bu seferde başka bi arıza lambası yaktı direk şaşmaza servise gi,ttim araba 3 tane arıza bulundu şimdi serviste gaz pedalını görmüyo arabam :(:(yarın çıkıcak hayırlısıyla çok canım sıkıldı bu gün :( :(

Geçmiş olsun Sercan hayırlısı olsun. Daha büyük bişeyi çıkmaz inşallah.

hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmak nasip olsun

Hayırlı uğurlu olsun... Güzel araç

Sonunda görebildik cosmo yu :D hadi hayırlı olsun kazasız belasız kullan.

sercan kardeşim hayırlı olsun...Kazasız Belasız Binmeyi Nasıp Etsın Allah...

herkese çok teşşekür ederim 200 tle bi masrafı çıktı yrn aksam gelcek pazar günüde izinliyim bol bol foto çekicem insallah gündüz gündüz :) :)

Geri