oil catch tank bağlama

acaba bizim c kasalarda da hava filtresi kutusundamı bağlantı dedim böyle bir boru buldum bizim araçlardaki de bu mu acaba ? bende niyetine girdim emme borusunun içindeki yağa uyuz oluyodum turbodan sanıyordum

attachment.php

Ekli dosyalar

• z13dt hava.webp
    z13dt hava.webp
    41.6 KB · Görüntüleme: 58
acaba bizim c kasalarda da hava filtresi kutusundamı bağlantı dedim böyle bir boru buldum bizim araçlardaki de bu mu acaba ? bende niyetine girdim emme borusunun içindeki yağa uyuz oluyodum turbodan sanıyordum

attachment.php

muhtemelen budur ismi krank havalandırma borusu tarzı bişey bugün servise sorudum bizimkilerin sıfırı 137 tlmiş:)sonra hortumcuya gittim kesip biçmeden yapmak için hortumlar aldım:)

ya bunu kaput içinde hiç bir yere sığdıramadım var mı bir tavsiyeniz

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:48 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 16:05 ----------

akünün altında yer buldum acaba oraya taksam hortum yukarıdan aşağıya indiği için bütün yağı vakum etkisiyle çeker mi

bugün montajı tamamen bitirdim buda fotosu yanlız düzgün sabitleyeceğim yer bulamadım:)

k30mts.jpg

rs8nqa.jpg

2nampds.jpg

Bizim araclarda ne faydasi olacak cok merak ediyorum, tecrubeni bekliyorum :)

Tapatalk Pro

Bizim araclarda ne faydasi olacak cok merak ediyorum, tecrubeni bekliyorum :)

Tapatalk Pro

benim orada acayip terleme vardı(yağ) birde hortum klima su tahliye borusundan ince plastik bazı yerlerde 1 mm uzunluğunda erimeler olmuş hatta bir yerde daha buldum yarın tangitle kapamayı düşünüyorum:)faydası turboya ve intercoolera giden yağı kesmek sübabların kurumlanmasını önlemek bildiğim kadarıyla yağlar hidrokarbon oluyor ve motorda yaakılmasının zararı var

Geri