Aslında böyle bir mesaj yazmasamda olabilirdi ama hayatta keşkeleri sevmediğim için yazmak istiyorum. Benim buraya gelişimi yanlış anlayan arkadaşlara şu açıklamayı yapmak isterim ben buraya geçmişte bazı kişilerle gereksiz tartışmalara girdiğimden dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım ve ister istemez kafamı kurcalayan sorular olmaya başlamıştı ve aylar öncesine kadar dönmekte istemiyordum fakat benim yapım gereği hayatım boyunca keşke demekten nefret ettiğim için insanlarla özellikle kırgınlık yaşadığım bazı arkadaşlarla dost bir şekilde ayrılmak için geldim yani zannetmeyelim ki canım sıkıldıda tekrar aranıza döndüm ama şunuda yazmam gerek tabiki burdaki arkadaşlık abilik bağları çok güçlüydü sanki herkes bir aile gibiydi tekrar dönebilmesi içinde insa birazcık samimiyet beklerdi gerçekten neyse konuyu daha da fazla uzatmak istemiyorum. Bu mesajı ister okuyun ister okumayın benim hiçkimseye kırgınlığım yok Antalya'ya yolunuz düşerse herkeze kapım açık hafta içleri olmasada izin günlerimde imkanım oldukça yardımcı olabilirim. Herkese iyi günler dilerim.