beyin tesisatta ya da beyinde bir sorun var gibi.... gecmiş olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cihaza bağlamadan da hata kodlarını öğrenebilirsiniz.kontak açıkken gaz pedalı ve fren pedalına aynı anda basarak ekranda yanıp sönen motor arıza lambasının yanıp sönme sayısına bakarak arıza kodunu öğrenebilirsiniz.sonra da netten bakarsınız arızaya.hata kodunu veremiyorum çünkü bilgisayarlı değil araç.
hatanın kendisi var direkt olarak :dil:
butterfly_effect arkadaşın dediği gibi abs lambası yanıyorsa tekerlerden biri veya ikisinin bağlı olduğu porya zarar görmüş , abs sensörü arızalanmış olabilir. o nedenle abs şu an için çalışmıyor olabilir.normal fren çalışma haline geleceğinden hem sertleşir hemde kızaklama olabilir.yada abs beyni arızalanmış olabilir.ama diğer arıza emarelerine bakılırsa sorun daha büyük ve beyinden gibi.emin olmak için cihaza bağlatman lazım.
arıza kodunu veremiyorum demişsin.lakin 2004 model olan aracının tech2 veya opcom a bağlanabilmesi lazım.bu durumu anlayamadım.bağlanamadığından emin misin?