Omega iç-dış far temizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kxlylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten matlaşan far da koruma tabakası diye bişey kalmıyor. Güneş kavurup işlevini yok ediyor. Farın aydınlatma performansı bile düşüyor. Aracınızı fırçayla yıkıyorsanız zaten yapacak pek bişey kalmıyor ;)

Tavsiyem uygulama sonrası cila ile güneşe karşı koruma altına alın. Korumasını eksik etmezseniz en az 2 yıl aynı temizlikte kullanabilirsiniz. Çiziğe dayanıklı olsun isteniyorsa 9 h veya üzerinde dirence sahip nano korumalara bakmak lazım ama onlara vereceğiniz parayla modeline göre yeni far bile alabilirsiniz.

dediğim sanırım doğru bu yoruma bakılırsa. benım su anda uygulama yapmayı dusundugum bır arac vardı. uzerındekı farların bırı 1 , dıgerı 2 senelik. yanlız dıkkatlı bakınca ıkı far arasında hafıf fark bellı oluyor. ben 2 fara da uygulama yapıp bırbırlerıne benzetecektım farları ancak deymezmiş. cunku su anda koruma tabakalarından tut herşeyı sağlam. yanlız bu uretıcıler koruma tabakası yapabılıyorda bız neden yapamıyoruz.

Uygulama yaptıktan sonra acaba tırnakla çiziliyor mu diye test etmedim açıkçası ama sizdekinde çizilmiş belli ki. farlarda belki markaya göre farklı dayanıklılıklar olabilir boya sertliklerinde olduğu gibi.

Üreticiler far da üretebiliyor ama biz üretemiyoruz, dolayısı ile koruma tabakasını da üreteyiz gibime geliyor :D

niyeee ben plexi den far camı yaptım. plexiglass ı tahta cerceveye koydum. sonra fırında 200derece de ısıttım. farın ustune wax surdum. ısıtılmış plexiglass ı bastırıp şeklini verdim. dremel ile kestim. al sana far camı :)

tam takım çalışıyorum diyorsan olay başka. camı temizlemek yerine plexiden yeni cam yap daha iyi. hatta açmışken bi de bi xenon mercek tak tam olsun.

meguiars-plastx-far-temizleme-cilasikomple-set-mb34583_1136665_r1.jpg

Tavsiye ederim, kendim uygulamıştım zamanında sıfır gibi olmuştu
http://www.bizde.com/meguiars-plastx-far-temizleme-cilasikomple-set-widq1136665

alındı.uygulandı.olumlu sonuç alındı. Teşekkürler...

Geri