Ön Amortisör Ve Takoz Tavsiyesi...

kvdemir2008

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Herkese selam...

Aracım 2001 Astra Elegance 1.6 otomatik. 179 bin km de. Servisim ön amortisörlerin ve takozların değişmesi gerektiğini söyledi. Ancak orjinal gm marka kullanmazsak ses yapabilir diyor. Orjinal amortisör adet fiyatı yakaşık 250 tl takozlar işe 120. Sizin tavsiye ededeğiniz dah uygun fiyatlı ve başımı ağrıtmayacak bi marka var mı?

Pahalı olsun orjinal olsun diyenlerdenim. Her değişen parçayı GM aldım. En güzeli satan 3-4 yerle görüşmen. Onlar yönlendirecektir. Ben GM istedikçe ucuza hep başka markaları öneriyorlar ve deneyimleri anlatıyor satıcılar.

Haklısınız ben de orjinal olsun istiyorum. Bu araca uzun süre daha bineceğim için 300-500 tl den kaçıpda ilerde sıkıntı da yaşamak istemiyorum. Bu yüzden de bildiğiniz ogjinal kalitesinde daha uygun fiyatlısı varsa diye sormuştum. Mesela monroe diye bir marka var benim duyduğum...

Monroe markası bir zamanlar televizyonlarda çok fazla reklam verirdi hatırlıyorum. Ustaların önerilerine kulak vermek lazım ancak aksi durumlarda orjinal parçayı tercih etmek lazım şahsi fikrimdir.

Tavsiye için teşekkürler . Düşününce Gm marka almak daha mantıklı gibi geliyor. İnşallah isteğim sonucu alırım.

Herkese selam...

Aracım 2001 Astra Elegance 1.6 otomatik. 179 bin km de. Servisim ön amortisörlerin ve takozların değişmesi gerektiğini söyledi. Ancak orjinal gm marka kullanmazsak ses yapabilir diyor. Orjinal amortisör adet fiyatı yakaşık 250 tl takozlar işe 120. Sizin tavsiye ededeğiniz dah uygun fiyatlı ve başımı ağrıtmayacak bi marka var mı?

Ben ustamın tavsiyesine uyup SACHS marka amortisör kullandım ve orjinal GM gibi hiç ses yapmadan soft bir sürüş sağladı. Fiyatı GM'den 60-70TL daha ucuz, farkı verir orjinal kullanırım demek yada o farkla yakıtı koyar gezerim demek size kalmış :)

Ben ustamın tavsiyesine uyup SACHS marka amortisör kullandım ve orjinal GM gibi hiç ses yapmadan soft bir sürüş sağladı. Fiyatı GM'den 60-70TL daha ucuz, farkı verir orjinal kullanırım demek yada o farkla yakıtı koyar gezerim demek size kalmış :)
Peki bu SACHS marka amortisörü ne zamandır kullanıyorsunuz? Örneğin 1 yıl sonra ya da 10 bin km sonra ses yapmaz inşallah.

Peki bu SACHS marka amortisörü ne zamandır kullanıyorsunuz? Örneğin 1 yıl sonra ya da 10 bin km sonra ses yapmaz inşallah.
Ben değişimden sonra 30bin km yaptım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Geri