ön balatalar bitmiş..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meftunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim bi arkadaşım balata bittiğini bittiği halde öyle öyle bindi freni patladı ve abs sensörü kırılmış siz siz olun ihmal etmeyin

ben özel serviste 115 ytl ye orjinal balata taktırttım. 38000 km de. kullanıma göre balata 10000 de de biter 100000 de de. şehiriçi-dışı, agrasif kullanım, yokuşu çok fazla olan yerde kullanmak gibi faktörler etkiler. balataya ömür biçilemez.

Benim bi arkadaşım balata bittiğini bittiği halde öyle öyle bindi freni patladı ve abs sensörü kırılmış siz siz olun ihmal etmeyin

banada servisteki abi dedi işte eğer balatalar şimdi değişmeseydi diskleride bozardı tesadüf olmuş arabnın serviste olduğu falan dediler.. bu arada ben kullanırken farketmemiştim balatanın bittiğini zaten adamda iice bittiğinde biraz farkedilir dedi..yani ihmal etmemek ve arada bir kontrol ettirmekte fayda var

ben 60.000 de yim hala bitmemis, bayagi iyi kullaniyorsunuz daha gider dediler ve degistirmediler bakim esnasinda sadece hidrolik isini hallettiler o kadar la kaldi... ama eski aracimi da 30.000 de servise goturdugumde sadece 10.000 km lik asinma olusmus dediler... surucu ye gore de degisiyor anlayacaginiz ani frenaj ve sehir ici sikisik trafige fazla girme sonucu elbetteki cabuk yipranma oluyor ama 25.000 de cok erken derim ben!

sana aynen katılıyorum...aracım 63000 de ve sattım dün.bugün servise girdi bakım için...ve balatalar iyi durumda dediler.istanbul trafiginde ve 6 gün araç yolda...ama ben dikkat edeim böyle şeylere...

en ucuz benmi deistirmisim yahu, corsa C on balatalari yedek parcacidan aldim TRW marka (cok iyi markadir dediler) 40YTL iscilikte 20YTL toplam 60YTL...Suan icin 400km falan kullandim cok memnunum,sert olan balatalarda yeni taktirsan bile ses cikiyormus,ses falan yok cok sukur...

TRW ise iyidir. Ben fren sistemi için disk kaliper araştırıyordum. TRW'nin yeni tip elektrikli kaliperi var hatta.Bir DC servo motor kaliper pad'lerini hareketlendiriyor ve frenlemeyi sağlıyor. Onu takmayı düşünüyorum ama uçağa :)

Meftun çok patlatmışlar ya ben ön diskleri ve balataları meyle alman malı olanından 180 milyona değiştirttim . Ki sen sadece balata diyosun disk demiyosun bide

:) ben 2 gun once degiştirdim corsa ve tigra aynı balata kulanıyor 45 lira balata 15 de iscilik olay tamam ( dandıkten bi balatada degildi ) fiyatlara bi daga bak istersen

hmm bu fiyatlara nerelerde değiştirdiniz? özel opel servisi falan mı yoksa sanayide bi ustaya falan mı? özelliklede istanbuldan olan tearsofthesun:) nerdedir abi bu yer

benimkilerde bitiyo gidince halletmem gerekiyor :)

ozel servis g.o.paşa da degiştirdim herhangi özel servise git uc asagı bes yukarı aynı fiyatı cıkarırlar veya Sanko Oto Sanayi burda da oylesıne bi servise sormustum aynı hata 5 ytl ucuz cıkarmıslardı biraz araştır yeter ama ufak tefek seyler ıcın servıse gıtmıyorum ben veya parca aksarayda cihan oto var ve ucuz ordan haledıyorum

Son düzenleme:
Geri