ön cam buğu gidermeyi açınca gelen ses

Ynt: ön cam buğu gidermeyi açınca gelen ses

Ben de araç çalıştıktan sonra hemen klimayı açtığımda belli gıcırtılar geliyordu.Servise sordum, klima sistemi kendini ayarlamak için çeşitli valfleri ve kanatçıkları açıp kapatıyor, normal bir sestir dendi.

telefon ettim sordum normal bir ses var dedi yönlendirmeleri değiştirirken yapıyormuş ama o ses değil 13 ay falan oluyor ilk kez duyuyorum bu sesi ve kapatırken çıkan ses hafif su fokurdamasına benziyor burdan net anlaşılıyor mu bilmiyorum

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Ben de araç çalıştıktan sonra hemen klimayı açtığımda belli gıcırtılar geliyordu.Servise sordum, klima sistemi kendini ayarlamak için çeşitli valfleri ve kanatçıkları açıp kapatıyor, normal bir sestir dendi.

Benim bahsettiğim ses Sn.Anıl ın söylediği sesler muhtemelen.

astraowner link' Alıntı:
evet birde açarken geliyor o da 3-4 sn gibi servise gidicem bakalım ne çıkıcak ama cuma ya kadar falan böyle kullanıcaz gibi duruyor büyük birşey çıkmasa bari

Sizin ses sanki rotasyonu bozulmuş bir pervanenin ilk çalışma ve durma anındaki sürtme sesi gibi. Çok geçmiş olsun tekrardan.

teşekkürler görücez bakalım ne çıkıcak yarın boşluk bulursam havada müsade ederse götürmeye çalışıcam

Problem oldugu bariz belli

evet bir sorun var pervane çalışmaya başlarken ve durduğunda bir yere sürtüyor sanırım

Bendeki sesin aynısı..
Benim kalorifer kazanı gelmiş bu arada kısmetse yarın servise bırakacam aracı..

TOGI link' Alıntı:
Bendeki sesin aynısı..
Benim kalorifer kazanı gelmiş bu arada kısmetse yarın servise bırakacam aracı..
o zaman benim servise gitmem şart oldu pervaneden daha büyük birşey var demekki ne kadar sürdü gelmesi acaba? ellerinde de olabilir mi çok düşük bir ihtimal

astraowner link' Alıntı:
o zaman benim servise gitmem şart oldu pervaneden daha büyük birşey var demekki ne kadar sürdü gelmesi acaba? ellerinde de olabilir mi çok düşük bir ihtimal

Ellerinde yok ama 15 - 20 gün falan sürdü..

Geri