ön cam ücreti

arkadaşlar ben seri numarası sormuştum ,ona cevap alamadım ama gerçekten güzel fikirler edinmiş oldum.ilginize ve yardım çabalarınıza içten teşekkürlerimi sunuyorum.

benim arabaya renkli cam sordum hepsine 400 ytl dediler ön cam dahil
işçilik hariç

odemiresk' Alıntı:
arkadaşlar ben seri numarası sormuştum ,ona cevap alamadım ama gerçekten güzel fikirler edinmiş oldum.ilginize ve yardım çabalarınıza içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Sen seri numarasını ne yapacaksın onu anlamadım. Gideceksin bi oto camcıya adam sana bütün opellere taktığı ya da arabandaki cam'ın aynısından takar. Seri numarasını almak ne işine yarayacak anlamış değilim. Cam üzerinde etiket vardır mutlak camın markası falan. Orda yoksa başka camın hiçbir yerinde sayı ya da numara yazmaz. !

RespecT' Alıntı:
göz yormayan model??

normal camlarda genellikle hepsinde karsıdan gelen uzun farları acık arabalardan dolayı göz yorulması olur benim taktırdıgım bir cam var bütün aldıgımız arablara bundan taktırırız gelen ışıgı önemli bir ölçüde kırıyor ama kasko atıyorum 100 ödüyorsa faturaya 100 lira yazdırıp 50 lira fazladan veriyorum bu arada olimpia akrabamdır ondan dolayı tavsiye almıştım bunuda....:good:

Geri