Ön konsol ışığı

sachenrecht1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese selamlar.2013 model adtra j sedan sahibiyim.Benim sorum şu:acaba kapıları kilitledikten sonra ön konsol ışığı nezamwn sönüyor.Bu gün kapıları kilitlememe ragmen daha sonra ışıgın uzun süre ( 1 yada 2 saat) sönmediğini fark ettim. sonra söndü. acaba kendi kendine yanıp sönmüş olması mümkün mü?

Öncelikle herkese selamlar.2013 model adtra j sedan sahibiyim.Benim sorum şu:acaba kapıları kilitledikten sonra ön konsol ışığı nezamwn sönüyor.Bu gün kapıları kilitlememe ragmen daha sonra ışıgın uzun süre ( 1 yada 2 saat) sönmediğini fark ettim. sonra söndü. acaba kendi kendine yanıp sönmüş olması mümkün mü?

Kapıları kilitledikten sonra başında beklediniz mi 2 saat boyunca. Yoksa kilitleyip gittiniz geri gelip kapı kilitlerini kumandadan açtıktan sonra mı kontrol ettiniz. Normalde en fazla 1 dk falan sonra söner.

iki saat içinde akünün canına okur. Bir yanlış var bence.

Kapilardan biri tam kapanmamis ise yapmış olabilir

esasinda arabayi kilitleyip ve tum kapilari kontrol etmistim.tesadufen 2 saat sonra balkona ciktigimda konsol isiginin (sadece teyp ve klima bolumu) yandigini gordum.sonra bekledim 1 dakikaya yakin bekledim, kendiliginden sondu.ama eminim ki ilk kitledigimde yanmiyordu.acaba kendi kendine guncelleme falan mi yapiyor teyp sistemi? Yoksa neden sonradan yanip kendiliginden sonsun ki?

sorunun bir çözümü oldu mu

Geri