Ön konsol Renk koyulaşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tameer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ön konsol Renk koyulaşması

mucahitduran link' Alıntı:
Sıkıntı ya... Benim de cam açma düğmelerinin oralar sürekli parmak izi oluyor el koymaya gelmiyor yani... :)

Sürekli Silmek Gerek Mücahit Bey  general_hehe

Ben Bu İş İçin MF bez Aldım Sadece İç trimler için kullnıyorum torpido da duruyor...

adRe J link' Alıntı:
Konsolu kozmetik ürünlerdende uzak tutmak gerek kardeşim el kremi falan kullanıyorsan o leke yapıyor olabilir en güzelide nemli bez ile toz almak kimyasal değmemeli

Ben kullanmıyorum zira pammuk gibi ellerim var :D zaten sürekli sağ tarafta oluyor eşimden şüpheleniyorum bende zaten :D

arkadaşlar yıkamacılarda  araca parlatıcı  olarak bir kimyasal sürülüyor aman ha sakın kulanmayın kullandırtmayın  güneş altında  göğüs bölgesini  deforme ediyor

bayrak link' Alıntı:
arkadaşlar yıkamacılarda  araca parlatıcı  olarak bir kimyasal sürülüyor aman ha sakın kulanmayın kullandırtmayın   güneş altında   göğüs bölgesini  deforme ediyor

+1

mrt54 link' Alıntı:
Sürekli Silmek Gerek Mücahit Bey  general_hehe

Ben Bu İş İçin MF bez Aldım Sadece İç trimler için kullnıyorum torpido da duruyor...

Siliyorum sürekli Murat Bey :)₺

mucahitduran link' Alıntı:
Sıkıntı ya... Benim de cam açma düğmelerinin oralar sürekli parmak izi oluyor el koymaya gelmiyor yani... :)

Aynen ya parmak izi cok kalıyor beyaz beyaz değisik bir tarzı var arabanın, direksiyonda airbag kapagnda bile bazen iz kalıyr

Yasin90 link' Alıntı:
Aynen ya parmak izi cok kalıyor beyaz beyaz değisik bir tarzı var arabanın, direksiyonda airbag kapagnda bile bazen iz kalıyr
Çok iz kaldığı için bazen kendimi pislik bir adammışım gibi hissetmeme sebep oluyor :D

Geri