ön konsolu spiano black yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aspirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Usta maşallah çok hoş olmuş :D ne gerek var gri de güzeldi diyordum içimden sana ama takınca maşşallahı var yani çok güzel olduğu kanısına vardım

valla siyah güzel. ışıklarıda son seviyeye getiriyorsun cok hos bi görünüm oluyor. benim aklımda gösterge dahil iç aydınlatmaları mavi yapmak var. da nasıl olacak hiç bilmiyorum :)

:D mav yakışır bende isterim yapmayı ama zaman lazım onun için. :D

bi gününü vereceksin işte. ama nasıl yapılır bilmiyorum. bilsem hazır sökmüsken girisirdim onlarada. elimde kalır diye korkuyorum. durduk yere masraf cıkarmayalım :)

ahanda takılmış hali..

yapmak isteyenlere dikkat etmesi gereken bi kac şey söylemek lazım. parcaları sökmeye baslarken teypten baslayın. ve en alt parca olan klima cercevesini cıkarırken dikkat edin. altında iki tırnak var kırma riskiniz cok yüksek onları.

karbon uygularkende karbonu üzerine koyduktan sonra malzemenin ortasından yanlara doğru yapıstırarak gelin. baktınız hava kaldı. fön makinasıyla ısıtın iyice ve havayı alın.

her sey bitti takmaya gelince bu sefer teybi en son takın.

tam aradığım konu... bugün bi cesaret edip konsolu sökmeye niyetlendim ama sonra vazgeçtim.. şimdi anladığm kadarıyla sökme işlemine teyp ten başlyoruz.. peki teyip çercevesini köşelerden kanrtarakmı çıkartıyoruz yoksa başka yolu varmı?

valla siyah güzel. ışıklarıda son seviyeye getiriyorsun cok hos bi görünüm oluyor. benim aklımda gösterge dahil iç aydınlatmaları mavi yapmak var. da nasıl olacak hiç bilmiyorum :)

ışıkları son seviyeye nasıl getiriyorsunuz? Ayarları nerede?

gayet guzel olmus bende 3m karbon kaplamayı düşünüyorum ama renk olarak beyaz krem siyag gri arasında kararsızım

gayet guzel olmus bende 3m karbon kaplamayı düşünüyorum ama renk olarak beyaz krem siyag gri arasında kararsızım

Ben konsolu sokmeyi goze alabilirsem siyah dusunuyorum.. havalandirma cercevelerinide aracim gumus gri oldugu icin gumus gri yapicam. Cok guzel olacak eminim ama konsolu sokmeye cesaret edemiyorum.

Bence 10 numara olmuş :)

Geri