Ön panjur taktırdım yeni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan penguen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biraz daha araştırıp 2.el temiz steinmetz veya irmscher panjur daha hoş olabilirdi...ama yinede güzel ben almadan önce bu konuyu araştırmıştım bayaa

çok güzel olmus arabada siyah
şu müfettiş gadget in peşindeki kötü adamın arabası gibi olmus adını unuttum magcat miydi :)

ist maslak otosanayiden aldım gayette içime sşndi alırken.çwalla becne yakışıyo arabanın önünede bide siyah jant alabilsem:ÇS:S:S:S

arkjadaşlar yeni reismleri koyuyorum arabanın ön panur taktırdım.bi görün istedim

Öncelikle hayirli olsun , bende bu önümüzdeki haftasonu Izgara yada Panjur taktirmayi düsünüyorum, senin Izgarayi gördüm kararimi verdim sanirim..

Takarken ekleme cikarma yapildimi ? Yani Orijinal Panjur sonra tekrardan sorunsuz takilabilirmi ?

Iki sormasi ayip kaca taktirdin ? ben simdi bu Haftasonu Bostanci Sanayiiinde bakcam , olmadi Elif Tunnige gitcem , fakat orda da Panjur Fiyati 110 YTL ki oda bence cok..Ikinci El Steinmetz vb. bulabilcegim bi yer bilen varmi acaba ?

Gecen Cumartesi MONZA Acik Hava Filtresi taktirdim arabaya , ses fena sayilmaz ama sanirim K&N taktircam biara ..onun yeri bambaska... bilgilendirirsen sevinirim su Panjur & Izgara olayinda...

güle güle kullan..

fena değil siyah olursa teller daha iyi olur ama orjinal daha güzel gibi

Geri