ön panjur

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uk7681
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tolga oglum daha karanlıkta cekseydın resımlerı:D cok gozumuzu alıyor:D:D:D

canlı görmeden yorum yapmam :)

ama bizimkine hafif benzemiş mi ne :)

yorumları beklyrmm :) nası durmus sızcee

aracın kendi renginle baya tutmuş ızgara rengi bu fotoshopmu yoksa film mi çekili?
eğer filmse renk olarak ne diye geçiyor ve nerden aldın?bende yapıcam aynı şeyi logo kalıcak krom olarak.bu arada aracın safir siyahmı?

parlak sıyah boya fırınlandı yok ya fotosop dııl gercek :D

hadi ya bende folyo falan sandım.ben reklamcıda siyah folyo çektiricem ama arabanın rengiyle aynı olmazsa kötü olur diye korkuyorum.bence makyajlı kasların krom panjurları çok pek fazla oynamak gerekmiyo ama senin elinde ikitane var panjur değişiklik olur arada:D

tolga fena olmamıs he.belkı nası olabılır bılıyomusun, opel logosunun olmadıgını farzet?belkı oyle olabılırde nası yapılır bılmem:D

Tolga zevkler tartışılmaz ama bence fena olmamış.Hatta güzel olmuş. Alt ızgarayı kapladığın fotolar görünmüyor ya da yok. ama alt ızgarayıda siyah yaparsan olur güzel olur.

Tolga zevkler tartışılmaz ama bence fena olmamış.Hatta güzel olmuş. Alt ızgarayı kapladığın fotolar görünmüyor ya da yok. ama alt ızgarayıda siyah yaparsan olur güzel olur.

yanlış anlaşılma olmasın o alt ızgarayı ben photoshpota yaptım o panjur boyalı diye evet gerçek dedi sana alt taraf için deil onu fikir için koydu galiba ama cıkardı panjuru pek icime sinmedi dedi alt tarafıda boyatırsa satmaz alt taraf zaten kafasını bozdu olmadı müşteri var biz alırız:D

Geri