Ynt: ön tampon kromu taktım
Öok şık olmuş 045thumbsup
Plakalıkları iptal etmeyide düşünün derim
Öok göze batıyor
Öok şık olmuş 045thumbsup
Öok göze batıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi zaten gayet güzel olmuş, 370 nere 100 nere. F/p oranı süper.Güle güle kullan. Birde şu plakalıkları iptal etsen tam süper olacakKasım Öınar link' Alıntı:Evet demek istediğinizi anladim,orijinaline servis 370 TL fiyat çekti,benim aldığım fiyata o kısmı olmasa da olur
hosta link' Alıntı:Maşallah abi çok güzel olmuş kazasiz belasız sürüşler... Abi artık bi eksik kalmadık gibi ;D daha aklında olan bir uygulama var mı ?
nihat link' Alıntı:Öok şık olmuş 045thumbsup
Öok göze batıyor
huseyin0667 link' Alıntı:Abi zaten gayet güzel olmuş, 370 nere 100 nere. F/p oranı süper.Güle güle kullan. Birde şu plakalıkları iptal etsen tam süper olacak
CALİBRA BG link' Alıntı:kasım bu araba sankı guluyormu ne
abi valla şu arabayı degiştirirsem sırf makyaj yüzünden degistiricem bazen kafam atmiyor degil ama dusununcede pek mantikli gelmiyor ayni temizlikte ayni özellikte bir makyajli sport almaya kalksam cebimden para cikicak kendimi yeni kasayla avutuyorum sabir oglum emrah yeni kasa cikinca satar yenisini alirsin diyorum iste oyle yuvarlanip gidiyoruzHasanM link' Alıntı:Bizimkilere uymaz Emrah Alt tarafın ölçüleri uymaz. Biz plastik krom yada kırmızı ile devam maalesef
Kasım abi bu sıralar çok hızlısın maşAllahKasım Öınar link' Alıntı:Teşekkür ederim,nasipse sırada müzik sistemi,deri direksiyon,sol taraftan çift eksoz çıkışı,ayak altı aydinlatmalari ve son olarak da kapi kolu Led uygulaması var .
Emrah64 link' Alıntı:abi valla şu arabayı degiştirirsem sırf makyaj yüzünden degistiricem bazen kafam atmiyor degil ama dusununcede pek mantikli gelmiyor ayni temizlikte ayni özellikte bir makyajli sport almaya kalksam cebimden para cikicak kendimi yeni kasayla avutuyorum sabir oglum emrah yeni kasa cikinca satar yenisini alirsin diyorum iste oyle yuvarlanip gidiyoruz